Ploiesti

„40 de zile“. Întâlnire cu scriitoarea Chris Simion la Ploieşti

Întâlnirea va avea loc în Librăria Cărtureşti din mall-ul AFI Palace Ploieşti, începând cu orele 12.00, unde Chris Simion îşi va prezenta volumul şi va susţine o sesiune de autografe.

Vizita de la Ploieşti face parte dintr-un turneu de 40 de zile, pe care Chris Simion l-a început în data de 1 martie în Bucureşti.

Astfel, aceasta va vizita librării din alte 39 de oraşe ale ţării, printre care se numără Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Suceava, Braşov etc.

În accepţiunea scriitoarei, cartea “40 de zile” este un basm care îţi crează pofta de trăit în adevăr şi frumos.

Atunci când îl minţi pe celălalt şi îl înşeli, îl faci complice la nefiresc şi neadevăr. Începe să se simtă rău, nu-şi mai găseşte locul, nu înţelege ce se întâmplă şi într-o dimineaţă se trezeşte invadat pe corp de cactuşi. Povestea oamenilor cactuşi este povestea oamenilor care se mint. Tolerarea minciunii e la fel de toxică precum minciuna însăşi. Te roade, te mănâncă, te distruge până într-o zi în care nu mai ştii cine esti”, spune Chris Simion despre cartea “40 de zile”.

Originară din Bucureşti, şi membră a Uniunii Scriitorilor din România, Chris Simion este o artistă cunoscută atât pentru cariera sa regizorală, cât şi pentru cărţile lansate.

Considerată a fi un regizor de avangardă, spectacolele ei reprezintă o provocare atât pentru actori, cât şi pentru spectatori.

În ceea ce priveşte cariera sa scriitoricească, Chris Simion a lansat nouă volume, dintre care „Ce ne spunem când nu ne vorbim” a devenit bestseller în scurt timp de la lansare.

Cea de-a noua creaţie a sa, „40 de zile”, a fost scrisă în acelaşi număr de zile citat în titlu, şi reprezintă un joc al introspecţiei şi al regăsirii de sine.

Vă mai recomandăm

Chris Simion lansează „40 de zile”, în 40 de oraşe şi 40 de librării. Noul roman semnat Chris Simion, „40 de zile”, publicat de Editura Trei, se lansează printr-un turneu unic în România: 40 de zile, 40 de oraşe, 40 de librării, 40 de întâlniri cu cititorii.

Independent de orice. La început de septembrie, când teatrele de stat bucureṣtene nu ṣi-au deschis încă noua stagiune, cele independente se află de mult în miṣcare. De altfel, nici nu s-au oprit, căci nu au cunoscut odihna relâche-ului estival.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.