Ploiesti

8 Martie pe Valea Prahovei. Masaj cu particule din aur, pe saltele cu apă, SPA şi cine romantice

Şedinţe de saună şi jacuzzi, masaj cu uleiuri luxuriante, cadouri lăsate în cameră pentru doamne şi cine romantice, cu preparate speciale, sunt mizele din acest an ale administratorilor de pensiuni şi hoteluri pentru pachetele turistice de 8 Martie. De asemenea, fiind gândite ca sejururi-surpriză pentru femei, hotelierii mizează pe domni în achiziţionarea ofertelor. Iar ideea nu a fost deloc rea, rezervările pentru weekend-ul de 8 Martie la hotelurile care au oferte speciale fiind numeroase.

Preţurile pleacă de la 150 de lei de persoană, la care se adaugă preţul cinei festive, şi pot ajunge la 500 de lei de persoană, în funcţie de serviciile pachetelor tursitice.

Astfel, la Hotel Green Palace (trei stele) din Sinaia, cea mai căutată staţiune de pe Valea Prahovei, pachetul de 8 Martie costă 400 de lei pentru două nopţi, două persoane, mic dejun, câte o şedinţă la saună şi jacuzzi şi un cadou din partea hotelului pentru fiecare doamnă care sărbătoreşte ziua femeii la respectivul hotel.

La un hotel similar ca stele din Buşteni, Pârâul Rece, cazarea pentru două persoane este mai ieftină, 150 de lei pe noapte pentru două persoane, dar cina festivă, cu muzică live din seara de 7 martie costă 70 de lei de persoană.

La Hotelul Rina Sinaia, de trei stele, sejurul de 8 Martie costă 499 de lei pentru două persoane şi include două nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun bufet, un cadou surpriză în cameră, cină festivă în seara zilei de 7 martie, cu invitaţi speciali, acces gratuit la piscină, saună, sală de fitness şi parcare. Dacă optaţi doar pentru o noapte de cazare, tariful este de 389 lei.

Nici pensiunile nu s-au lăsat mai prejos. La Pensiunea Speranţa din Predeal, cotată cu trei stele, pachetul pentru Ziua Femeii costă 500 de lei şi, pe lângă cele două nopţi de cazare cu mic dejun, turiştii primesc o noapte gratuită (joi sau duminică), dar şi fructe şi şampanie în cameră.

Cina festivă, din seara de 8 martie are în meniu medalion de curcan cu sos cumberland şi terine sau parfais de ciocolată, salate şi garnituri la alegere, dar şi băuturi. Aceasta se plăteşte separat şi costă 60 lei de persoană.

La hotelurile de 5 stele de pe Valea Prahovei, pachetele includ servicii speciale, cum ar fi masajul cu uleiuri cu particule de aur, realizat pe o saltea umplută cu apă. Este exemplul hotelului Lux Garden din Azuga, unde oferta pentru 8 Martie costă 234 de euro pentru două persoane. În preţ intră cazarea pentru două nopţi în cameră dublă, mic dejun, acces gratuit la centru SPA (piscină, saună umedă, saună uscată,sală de fitness). Piesa de rezistenţă a pachetului sunt, însă, cele două terapii Soft-Pack-System. Este vorba despre un masaj luxuriant realizat cu ulei bogat nutritivcu particule de aur de 24 de karate.

Clientul sau clienta realmente plutesc, fără să se ude, pe o membrană impermeabilă, moale şi rezistentă care este umplută cu apă caldă la temperatura potrivită şi înveleşte corpul care absoarbe ingredientele din produsele de întreţinere corporală.

Vă mai recomandăm

Mărţişorul, între mister şi realitate. 1 martie are o semnificaţie aparte. Primăvara ia locul iernii. Doar capricioasele ”Babe”, ele însăşi, izvorâte din legendă, mai amintesc de anotimpul alb. Din negura timpului însă, 1 martie este asociat cu un simbol: mărţişorul, un obiect de podoabă al cărui semn distinctiv îl reprezintă două fire, unul alb şi altul roşu.

Superstiţii la început de primăvară. Mitul Dochiei, baba înzestrată cu puteri miraculoase care aruncă blesteme asupra femeilor. Zilele schimbatoare de la începutul lunii martie sunt puse în popor pe seama Babei Dochia, cea care îşi scutură din când în când cojoacele de ploaie sau omăt. Femeile care nesocotesc acestă zi şi fac treburi în gospodărie sunt urmărite de necazuri.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.