Eveniment

Alegeri locale 2020. Cheltuieli suplimentare pentru amenajarea secțiilor de votare din Ploiești

Alegerile locale din 27 septembrie vin la pachet cu o serie de cheltuieli suplimentare. La Ploiești, bugetul alocat pentru o astfel de acțiune a fost majorat. Peste 33.000 de euro este suma estimativă care ar urma să fie cheltuită pentru achiziționarea de urne, dar și pentru dotarea și reamenajarea sediilor secțiilor de vot.

Situația generată de Covid-19 crește nota de plată când vine vorba despre alegerile locale, care sunt programate să aibă loc pe 27 septembrie.

Măsurile de limitare a răspândirii noului virus conduc la cheltuieli suplimentare, generate nu doar ca urmare a faptului că trebuie să fie asigurate materiale dezinfectante, dar și ca urmare a modului în care trebuie să fie reorganizate viitoarele secții de votare.

Cu doar câteva săptămâni înainte de alegeri, Primăria Ploiești dă zor cu achiziționarea de urne, dar și cu achiziționarea de servicii pentru dotarea, amenajarea și funcționarea sediilor secțiilor de votare.

Costurile estimative se cifrează la aproape 35.000 de euro. Strict pentru achiziționarea de urne suma prevăzută este de 72.000 de lei fără TVA.

Pentru dotarea, amenajarea și funcționarea sediilor secțiilor de votare, valoarea estimativă avansată de Primăria Ploiești este de 65.000 de lei fără TVA.

Într-un anunț de achiziție postat, pe 2 septembrie, pe site-ul Primăriei Ploiești, se precizează că serviciile achiziționate constau în curățarea și igienizarea (dezinfectarea) urnelor de plastic, recondiționarea, montarea și dezinfectarea cabinelor de vot, recondiționarea celor 157 de plăcute de identificare pentru secțiile de votare, amenajarea, respectiv igienizarea, transportul, montarea și demontarea cabinelor de vot de la cele 157 de secții votare.

Achiziția vizează și servicii pentru asigurarea iluminatului corespunzător în secțiile de votare prin dotarea cu corpuri de iluminat, dar și a unui dispecerat permanent format din minimum trei persoane (electrician, mecanic, șofer) în intervalul sâmbătă, 26 septembrie, începând cu ora 17.00 – luni, 28 septembrie, ora 12.00.

SURSA: https://www.observatorulph.ro/administratie/2580008-alegeri-locale-2020-cheltuieli-suplimentare-pentru-amenajarea-sectiilor-de-votare-din-ploiesti

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eveniment

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Eveniment

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Situația COVID-19 în Prahova – 10 octombrie 2020.

Stirile PH10/10/2020

Doi elevi ai liceului UCECOM din Ploiești au fost împușcați cu un pistol cu bile, într-un parc din apropierea unității de învățământ. Agresorii au fost identificați.

Stirile PH06/10/2020

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova organizează dezbateri cu candidații tineri (sub 35 ani) – CUNOAȘTE-ȚI CANDIDAȚII! Mergi la Vot! votează informat!

Stirile PH18/09/2020

Un nou spital din Prahova devine de astăzi suport covid

Stirile PH17/09/2020

Scenariile în care se încadrează fiecare localitate din România pentru începerea școlii

Stirile PH07/09/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.