Uncategorized

Andrei Volosevici: „Dispar tarabele și tonetele inestetice din fața Gării de Sud Ploiești. Redevenim un oraș civilizat”

Prezent în studioul Observatorulph Live, primarul Ploieștiului a explicat cele două etape prin care zona Gării de Sud se va transforma într-un loc civilizat.

Au fost numeroase sesizări de-a lungul ultimilor ani, prin care ploieștenii își exprimau nemulțumirea față de felul în care arată o zonă simbol a Ploieștiului.

Nimeni nu dorește dispariția comercianților, dacă ei practică o activitate legală, însă acest tip de comerț nu se mai poate derula în condiții mizerabile.

Primarul Volosevici a explicat și care este problema de natură administrativă. Primele care dispar sunt tarabele din fața ”BIG”. Acela este domeniu public și este administrat de primărie.

Cealaltă zonă, de la ieșirea principală din gară spre Bulevard, plină de tonete de diferite dimensiuni, unele insalubre, aparține de CFR, respectiv Ministerul Transporturilor.

Andrei Volosevici: Chiar astăzi, viceprimarul Dan Nicodim a plecat la București, pentru a face demersurile necesare trecerii ei în administrarea municipalității ploieștene. Sper să rezolvăm cât mai rapid această etapă, apoi dispar și tonetele. Se vor găsi și soluții pentru comercianți, însă nu putem să mai acceptăm ca o zonă simbol pentru Ploiești să mai arate în felul în care este acum.

Sursa: https://www.observatorulph.ro/administratie/2587103-andrei-volosevici-dispar-tarabele-si-tonetele-inestetice-din-fata-garii-de-sud-ploiesti-redevenim-un-oras-civilizat

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Uncategorized

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Uncategorized

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova organizează dezbateri cu candidații tineri (sub 35 ani) – CUNOAȘTE-ȚI CANDIDAȚII! Mergi la Vot! votează informat!

Stirile PH18/09/2020

Accelerator prin care 10 firme sunt ajutate să facă export. Cine se poate înscrie

Stirile PH08/05/2020

Euthyrox ajunge din nou în farmaciile din România

Stirile PH08/04/2020

Reprezentanții Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești vor prelua apelurile telefonice și vor acorda sprijin și consiliere ploieștenilor în vârstă

Stirile PH24/03/2020

Convocator al Adunării Generale a ASOCIAȚIEI STUDENȚILOR EUROPENI PLOIEȘTI

Mihaela Tataru20/01/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.