Ploiesti

Ateliere de Paşte pentru copiii din Ploieşti. Cei mici învaţă să realizeze ornamente de perete şi inele de şervet

Atelierele sunt organizate în zilele de 28 martie şi 4 aprilie 2015, precum şi în perioada 6-8 aprilie, la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova.

În zilele menţionate, între orele 10.30 – 12.00, sunt aşteptaţi copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani pentru a învăţa să realizeze ornamente de perete şi inele de şervet.

Cei mici vor fi grupaţi pe grupe de vârstă: copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 8 ani vor realiza ornamente de perete prin tehnica colajului mai multor materiale: pânză de sac, carton colorat, hârtie creponată, lipici şi pâslă.

Cea de-a doua grupă de copii cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani vor realiza un inel de şervet, combinând pâsla, mărgelele, paietele, hârtia creponată, lipiciul şi polistirenul.

Tot ceea ce vor meşteşugi cei mici vor deveni cadouri, gata să fie dăruite persoanelor dragi, cu ocazia sărbătorilor de Paşte.

Costul de participare este de 8 lei/copil, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile printr-un telefon la Muzeul de Istorie şi Arheologie Prahova.

Vă mai recomandăm

Oferte de Paşte 2015: cât te costă să petreci sărbătorile pascale în ţară sau în străinătate. Ofertele de Paşte 2015 sunt pentru orice buzunar şi pentru orice pretenţii. Cel mai ieftin Psşte în România îl puteţi petrece pe Valea Prahovei, iar cel mai scump pe litoral. Iar dacă vreţi sa ieşiţi din ţară, veţi avea surpriza să găsiţi oferte foarte bune pentru un Paşte prelungit în Italia sau Grecia.

Prognoza meteo de sărbători. De Paşte şi de 1 Mai sunt aşteptate temperaturi scăzute. Potrivit prognozei meteo pe următoarea perioadă, de Paşte şi de 1 Mai, vremea ar putea fi mai rece decât în mod obişnuit pentru data din calendar, având în vedere că estimările Centrului European indică un regim termic mai rece şi cu precipitaţii mai bogate pentru lunile aprilie şi mai. Aşa a anunţat, luni, directorul executiv al ANM, Elena Mateescu.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.