Ploiesti

Autostrada Bucureşti – Ploieşti va avea un nod rutier la Gherghiţa. Construcţia va fi gata în 2015

Prin construcţia podului rutier de la Gherghiţa, Autostrada A 3 Bucureşti – Ploieşti va căpăta, în sfârşit, o nouă ieşire, pe lângă cea de la Snagov şi devine mult mai ofertantă pentru şoferii din Prahova.

Construcţia, în valoare de aproximativ 3,6 milioane de euro va lega Autostrada A3 de pasajul existent de pe DJ100 B prin patru bretele de acces, cu o lungime de 2,3 kilometri şi două sensuri giratorii. În zonă vor fi benzi de accelerare/decelerare pentru accesul în autostradă şi 182 de stâlpi de iluminat. Carosabilul bretelelor va avea o lăţime de 4 metri.

Construcţia nodului rutier va dura 12 luni, iar fondurile necesare realizării obiectivului vor fi alocate de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, şi din bugetul judeţului.

Realizarea nodului rutier de la Gherghiţa va asigura legătura rapidă între Bucureşti, Ploieşti şi sudul judeţului Prahova, inclusiv către Urziceni şi Slobozia.

Autostrada Bucureşti – Ploieşti este aproape inutilă pentru şoferii din Prahova, dar şi pentru mulţi conducători auto care tranzitează A 3 şi care, în lipsa unor intrări şi ieşiri de pe autostradă, preferă să folosească, în continuare, DN 1.

Contractul de execuţie a nodului rutier a fost semnat marţi la Ploieşti între Consiliul Judeţean Prahova, în calitate de autoritate contractantă şi SC Viarom Construct SA, firma câştigătoare.

Pe aceeaşi temă

CJ Prahova plăteşte 1,2 milioane de lei pentru exproprieri pe A 3. Costel Căşuneanu, printre beneficiari

FOTO Localnicii din Gherghiţa au rupt gardurile Autostrăzii Bucureşti – Ploieşti pentru a avea acces pe A3. În zonă va fi construit un nod rutier

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.