Politic

Camera Deputaţilor discută Legea privind Fondul Suveran/ Victor Ponta: Este primul test al schimbării în Parlament. Putem să vedem dacă Dragnea – Vâlcov – Dăncilă – Ghizdeanu mai conduc România sau nu

Camera Deputaţilor discută, marţi, proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă privind Fondul Suveran, iar liderul Pro România, Victor Ponta, anunţă că votul pentru acest act normativ este ”primul test al schimbării în Parlament”. ”Putem să vedem dacă Dragnea – Vâlcov – Dăncilă – Ghizdeanu mai conduc România sau nu”, susţine Ponta, care afirmă că legea a fost gândită de Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov ” la iniţiativa unor grupuri de interese din Israel şi Rusia”.

Azi este primul test al SCHIMBĂRII în Parlament! Putem să vedem, cu această ocazie, dacă Dragnea – Valcov – Dancila – Ghizdeanu mai conduc România sau nu. Azi, la Camera Deputaţilor (punctul 9 pe ordinea de zi) trebuie votată Legea privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă privind Fondul Suveran)! Deputaţii Pro Romania solicită tuturor grupurilor parlamentare să votăm pentru RESPINGEREA acestei iniţiative care afectează grav interesele naţionale ale României”, a scris, marţi, pe Facebook, Victor Ponta.

Acesta susţine că legea a fost gândită de Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov ” la iniţiativa unor grupuri de interese din Israel şi Rusia”, informează news.ro.

Dacă a uitat cineva – Fondul Suveran a fost gândit de Dragnea şi Valcov la iniţiativa unor grupuri de interese din Israel şi Rusia/ actele normative necesare au fost semnate de Dăncilă şi Teodorovici – se dorea trecerea ultimelor companii rămase încă în proprietatea României (Hidroelectrica, Romgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanţa, Salrom şamd) în administrarea unor indivizi privaţi. Toate aceste companii (care valorează aproximativ 20 de miliarde de euro şi reprezintă avuţia noastră comună) au fost evaluate de Ghizdeanu la mai puţin de 2 miliarde – fraudă pusă la cale prin Fondul Suveran era de peste 18 miliarde de euro – şi lasă România fără nicio companie naţională!”, a mai scris Ponta.

Acesta afirmă că până acum proiectul a fost întârziat, dar există şansa orpririi sale definitive prin votul de la Camera Deputaţilor.

Azi, în Camera Deputaţilor, putem să oprim definitiv această tentativă de fraudă fără precedent. Cât despre sancţiuni penale – când vom avea cu adevărat instituţii anticorupţie în România – o să fie traşi la răspundere cei vinovaţi. Acum însă …. nu se întâmplă nimic!”, a încheiat Ponta.

În 15 noiembrie 2018, Guvernul a adoptat Ordonanţa privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii (FSDI), care ar urma să aibă o capitalizare de circa 9 miliarde de lei. Ulterior, vor fi stabilitate şi companiile care intră în Fond, a anunţat atunci ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.

Liderul Pro România a anunţat ncă de atunci că va depune plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă şi a ministrului Eugen Teodorovici.

Liderul PSD din acel moment, Liviu Dragnea, afirma, referitor la Fondul Suveran de Dezvoltare şi Investiţii, că nu este afectat deficitul bugetar, nu sunt afectate plafoanele şi că „tot acest mecanism economico-financiar a fost luat în calcul atunci când s-a construit bugetul”.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.