Politic

CNA anunță: Niciuna din televiziunile trustului Intact nu e în situația iminentă a unei mutări!

Niciuna dintre televiziunile trustului Intact nu este în situația iminentă a unei mutări care să presupună întreruperea semnalului, a declarat, marți, Valentin Jucan, membru al Consiliului Național al Audiovizualului.

„În continuare trusturile emit din același loc, nimeni nu i-a scos cu forța. Dânșii urmează acum să conteste în instanță evacuarea și (…), ținând cont și de vacanța judecătorească, poate să dureze șase-șapte luni. Poate să dureze mai mult, poate să dureze mai puțin. Dar un lucru este clar din punctul nostru de vedere: niciuna dintre televiziunile trustului Intact nu este în situația iminentă a unei mutări care să presupună întreruperea semnalului, pentru o perioadă de timp, chiar dacă notifică sau nu CNA. Dacă notifică CNA, dânșii au la dispoziție 90 de zile în care pot să stea cu emisia întreruptă. Dar ei nu vor fi în această situație. Niciodată. Nici CNA nu își propune să aducă trustul Intact într-o astfel de situație, nici ANAF. Doar prin voință proprie închid sau nu semnalul”, a declarat Valentin Jucan, potrivit romaniatv.net.

El a adăugat că din discuțiile de luni a reieșit că mașinile ANAF au fost redirecționate la sediul din Șos. București-Ploiești, după ce inspectorii au fost repartizați la peste 50 de firme.

„Cele patru mașini au fost repartizate în patru locații și, evident, de la trei locații au fost cu toții redirecționați către sediul central, din Șos. București-Ploiești. Dar dânșii nu s-au dus acolo cu o foaie în mână, ci s-au dus să notifice peste 50 de firme care își au sediul în clădirea respectivă. De aceea au fost trei-patru inspectori într-o mașină”, a spus Valentin Jucan.

Pe de altă parte, el a subliniat că nu dorește ca ANAF să informeze CNA asupra demersurilor procedurale pe care le va întreprinde în cazul televiziunilor din trustul Intact.

„Domnul Răsvan Popescu a făcut această solicitare, ca ANAF să ne informeze pe noi. Or, eu am spus că nu sunt de acord. Nu se poate să ceri ANAF să informeze CNA în legătură cu demersurile procedurale interne. (…) Nu! Relația primordială a CNA e cu radiodifuzorul. Deci, radiodifuzorul, dacă dorește, poate să retrimită documentele de la ANAF”, a adăugat Jucan.

El a subliniat că posturile tv nu sunt în situația de a le fi întrerupte utilitățile.

„Eu asta am întrebat: sunt în situația în care trebuie să le fie închis curentul, gazul, șamd. Nu. (…) Acolo trebuie să meargă executorul. Orice se întâmplă, trebuie să meargă un executor, iar acel executor trebuie să aibă o sentință în mână. Când are acea sentință, peste șase-șapte luni, când o fi, acel executor va merge. (…) Dar conducerea Intact este cea care decide până la urmă dacă se ajunge în situația asta. Nu CNA sau ANAF”, a mai spus el.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.