Ploiesti

Cum a făcut un prahovean mii de euro din vânzarea unor bilete false la Untold şi Neversea. Zeci de tineri din întreaga ţară, ţepuiţi

Andrei Eugen Chiţiu, aflat în arest preventiv pentru că a spart sediul Postului de Poliţie din Cornu în vara acestui an, este acuzat mai nou şi de înşelăciune. Poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale al Poliţiei Prahova au probat că acelaşi Chiţu a reuşit să vândă bilete false la festivalurile Untold şi Neveresea. În plus, potrivit poliţiştilor, acesta a primis şi cazare în cele două oraşe, turiştilor care intenţionau să petreacă la festivalurile din Cluj şi Constanţa.

Potrivit anchetatorilor, prejudiciul în acest caz este de 60.000 de lei.

”Pe parcursul urmăririi penale, procurorul de caz a dispus disjungerea cauzei şi constituirea unui nou dosar privindu-l pe bărbatul de 32 de ani, pentru săvârşirea a nouă infracţiuni de înşelăciune, comise prin vânzarea de bilete false pentru două festivaluri, precum şi prin oferirea unor servicii de cazare pe raza municipiilor Cluj –Napoca şi Constanţa, cu ocazia celor două evenimente. Până în prezent au fost identificate 70 de persoane vătămate de pe teritoriul României, cărora le-a fost cauzat un prejudiciu total de aproximativ 60.000 lei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

În paralel, Chiţu este cercetat şi în dosarul în care este acuzat că a intrat prin efracţie în sediul postului de poliţie din Cornu, dar şi pentru furturi din mai multe centre comerciale. În cauză sunt cercetaţi şi alţi doi bărbaţi.

”În urma probatoriului administrat, în sarcina inculpaţilor a fost reţinută comiterea unui furt dintr-o societate comercială, la data de 28.03.2019, când toţi trei au sustras 7 perechi de căşti audio bluetooth –wireless. De asemenea, primii doi sunt bănuiţi de sustragerea mai multor produse electronice din sediul Poliţiei Comunale Cornu, în noaptea de 19/20.08.2019, bunuri care anterior fuseseră ridicate cu titlu de probe. Din cercetări a rezultat că cei doi inculpaţi au furat aceste bunuri cu scopul de a şi le însuşi pe nedrept şi nu pentru a sustrage sau distruge probe ori înscrisuri. La data de 29.11.2019, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra a două bunuri imobile, aparţinându-le celor doi inculpaţi”, se arată în comunicatul citat.

Eugen Chiţu a fost arestat preventiv la sfârşitul lunii octombrie. Acesta a fost prins de poliţiştii prahoveni într-un apartament închiriat din Galaţi. Tânărul şi-a recunoscut fapta.

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.