Ploiesti

Decizie fără precedent la meciul de baschet Asesoft Ploieşti – Steaua Bucureşti: intrarea la partidă se face doar cu buletinul de Prahova

“În vederea meciului de baschet pe care CSU Asesoft Ploieşti şi CSA Steaua Bucureşti îl vor disputa sâmbătă, în cadrul Ligii Naţionale, am luat decizia de a permite accesul în Sala Olimpia (începând cu ora 18:30) pe baza buletinului de Prahova! Doar în momentul prezentării acestui document, şi după controlul corporal, spectatorii vor primi din partea invitaţii cu valoare 0 şi fără loc marcat! Se vor emite peste 2000 de tichete, ţinându-se cont de numărul de locuri pe care legea ne impune să le blocăm pentru situaţii de urgenţă”, se arată într-un comunicat oficial al clubului CSU Asesoft Ploieşti care punctează precizări despre intrarea la meci.

S-a luat această decizie în urma informaţiilor primite în ultimele zile cum că un grup de suporteri stelişti (ai echipei de fotbal; in speţă, Peluza Sud) va face deplasare la Ploieşti pe cont propriu. Am solicitat CSA Steaua o hârtie oficială prin care să prezinte date clare referitoare la această deplasare şi să îşi asume răspunderea pentru galeria pe care conducerea echipei de baschet o doreşte la meci. Doar în aceste condiţii le-am fi rezervat un sector special în sală, pe baza aceloraşi tichete gratuite, chiar dacă suporterii asociaţiei recunoscute şi organizate de către noi, Blue Generation, au plătit biletul de intrare la meciul tur, neexistând un acord de reciprocitate. CSA Steaua nu a dorit să îşi ia angajamentul în acest sens, delimintându-se de orice acţiune a fanilor săi în drumul spre Ploieşti şi în sala Olimpia (acte de violenţă, daune materiale etc.)”, mai scriu oficialii clubului.

Aceştia spun că, având semnale clare că din cauza rivalităţii dintre suporterii echipelor de fotbal Petrolul şi Steaua, ar putea izbucni conflicte violente şi având în vedere antecedentele galeriei steliste care a produs daune şi panică în sălile de sport din ţară, CSU Asesoft a decis să îşi protejeze fanii de orice act de huliganism în incinta arenei şi, totodată, să ofere siguranţă desfăşurării partide.

În baza protocolului mereu respectat la meciurile de baschet şi conform legii 4, CSU Asesoft va rezerva un număr suficient de locuri pentru invitaţii CSA Steaua Bucureşti (oficiali, sponsori, jurnalişti, familii). Aceştia vor primi invitaţii pentru a sta în sectorul rezervat din spatele băncii lor (tribuna A), în baza unui tabel de persoane ce va fi solicitat oficial, clubul bucureştean urmând să-şi asume răspunderea acestor rezervări.

Reguli în privinţa accesului la meciul Asesoft – Steaua

– să se prezinte la sală cu actul de identitate (buletin de Prahova), începând cu ora 18.30

– să primească şi să păstreze invitaţia gratuită pe tot parcursul meciului

– dacă vor dori să părăsească sala în timpul partidei sau la pauza mare iar apoi să revină la locul lor, trebuie să prezinte din nou la intrare buletinul şi invitaţia primită.

În acelaşi timp, suporterii ploieşteni sunt rugaţi să nu incite şi nici să nu se lase incitaţi la violenţă (fizică sau verbală) în sală sau în afara ei. La meci vor fi şi reprezentanţi ai Poliţiei şi ai Jandarmeriei.

“În perspectiva viitoarelor meciuri, îi asigurăm pe fanii Stelei că în condiţiile în care vor face deplasarea organizat, sub supravegherea şi recunoaşterea clubului, le vom oferi tot sprijinul şi vom colabora foarte bine, aşa cum s-a întâmplat cu toate celelalte galerii de baschet care au venit la Ploieşti”, mai informează organizatorii meciului de la Ploieşti.

Vă mai recomandăm

CSU Asesoft Ploieşti a pierdut meciul cu Valencia Basket, în EuroCup. CSU Asesoft Ploieşti a pierdut meciul cu Valencia Basket, disputat miercuri, pe teren propriu şi contând pentru Eurocup, adică a doua competiţie valorică a continentului, după Euroligă.

Cupa Africii, competiţia în care albii sunt nişte pete de culoare: câţi dintre ei s-au „strecurat“ printre 336 de jucători. Dacă în SUA baschetul e considerat a fi sportul afro-americanilor, o situaţie similară există şi în Africa neagră, însă în ceea ce priveşte fotbalul.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.