Ploiesti

Decoruri romantice, meniuri afrodisiace şi servicii speciale, în pachetele de Valentine’s Day de pe Valea Prahovei

Hotelierii de pe Valea Prahovei şi-au pus întreaga imaginaţie la bătaie pentru o sărbătoare de Valentine’s Day ca la carte. Şi, cum în anii anteriori au avut succes pachetele turistice cu „ingrediente“ romantice, şi de acest 14 februarie, miza pentru atragerea îndrăgostiţilor în staţiunile montane o reprezintă meniurile speciale şi serviciile auxiliare care se pretează unei astfel de sărbători.

Nu în ultimul rând, preţurile accesibile sunt un atuu pentru rezervările din weekend-ul de Valentine’s Day. Preţurile variază între 80 de lei, pachete turistice fără mese, şi în jur de 800 de lei, cu diverse servicii incluse.

Din acest an, hotelierii au inclus şi un late check-out, la ora 16.00, în ultima zi a sejurului, în loc de ora 12.00.

La Hotel Riviera din Sinaia, de exemplu, pachetul de Valentine’s Day include cazare două sau trei nopţi, cu intrare din 12, 13 sau 14 februarie, mic dejun zilnic, primire în cameră cu prăjitura casei, o sticlă de vin roşu şi cină romantică pentru două persoane, cu tortul îndrăgostiţilor. Tarifele pentru două nopţi sunt de 364 lei, în cameră dublă matrimonială (2 locuri/pachet) sau 468 lei, în apartament de trei stele, iar pentru trei nopţi 476 lei, respectiv 626 de lei, în funcţie de camera aleasă.

În aceeaşi staţiune, la Hotel Sinaia, pachetul de Ziua Îndrăgostiţilor cuprinde cazare una sau două nopţi cu mic dejun inclus, care, la cerere poate fi servit chiar în cameră, piano-concert tematic în barul hotelului, în seara zilei de 14 februarie o cină romantică, relaxare la centru SPA (piscină, saună, jacuzzi) şi late check-out în data de 15 februarie, la ora 16.00. Preţurile pachetelor variază, în funcţie de numărul de nopţi şi tipul camerei, între 370 de lei şi 790 de lei.

Şi la Hotel Regal 1880, pachetul are servicii tematice. La check-in, iubita sau soţia va primi un trandafir din partea partenereului, iar camera va fi decorată cu lumânări şi petale de trandafiri. De asemenea, îndrăgostiţii vor avea în cameră fructe, ciocolată şi o sticlă de şampanie Moet, dar şi un cadou special pentru acasă. Hotelul are şi late check-out, un discount 10% la un restaurant în apropiere şi 15% discount la OldNick Pub. Preţul pentru o noapte de cazare pleacă de la 280 de lei.

Şi la Predeal, hotelierii sunt pregătiţi de oaspeţi. La Hotel Bucegi Porţile Regatului, pachetul de Valentine’s Day, care costă 390 de lei, presupune trei nopţi de cazare, din care una este oferită gratuit, mic dejun, două şedinţe gratuite la saună, cină romantică în seara zilei de 14 februarie, care include gustarea Cupidon, medalionul îndrăgostiţilor, desert şi o sticlă cu vin, dar şi şampanie, fructe şi petale de trandafiri în cameră.

Cele mai ieftine oferte de pe Valea Prahovei sunt în Buşteni, la vile şi pensiuni. Pachetele au preţuri de 80-100 de lei camera pe noapte, tarife similare celor din timpul săptămânii, dar nu includ mese sau alte servicii.

Vă mai recomandăm

De Valentine’s Day, te duc unde vrei. Sărbătoarea împrumutată cu succes de la americani şi încă renegată de mulţi români are un cârlig comercial greu de ocolit. Motiv pentru care numai în industria turismului, ofertele speciale pentru această zi există cu sutele.

Povestea Sfântului Valentin. Ce este însă Valentine’s Day? La cum arată în România, Ziua Sfântului Valentin este o sărbătoare comercială de import. Social vorbind, Sfântul Valentin, o sărbătoare catolică a familiei, a fost transformată în sărbătoare a sexualităţii. Teologic vorbind, o pervertire a dragostei în desfrâu. Să vedem care este povestea Sfântului Valentin.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.