Sport

Dinamo şi-a prezentat noua achiziţie

Dinamo a organizat astăzi o conferinţă de presă în care l-a prezentat pe noul său jucător Hatem Abd Elhamed, în vîrstă de 23 de ani, adus de la Sport Club Ashdod.

În acelaşi timp, Daniel Stanciu, managerul general al „cîinilor”, a ţinut să confirme şi transferul lui Gicu Grozav în curtea formaţiei din „Ştefan cel Mare”.

„Ne-am înţeles cu Gicu Grozav. Îl aşteptăm acum să vină la club. A fost de dimineaţă la vizita medicală. Va semna pînă în vară cu opţiune de prelungire pe încă un an. Ne bucurăm că el va face parte din echipa Dinamo. Gicu vine din postura de jucător liber, dar ştiu că e în litigiu cu fostul club”, a spus Daniel Stanciu.

Managerul lui Dinamo a vorbit şi despre viitoarele ţinte pe care le are Mihai Teja: „Noi am avut o discuţie şi cu cei de la Iaşi pentru Creţu. Era în atenţia lui Dinamo şi înainte să vin eu. Sîntem în discuţii cu mai mulţi jucători. Trebuie neapărat să ne completăm lotul. Vrem fotbalişti cu experienţă, care să înţeleagă spiritul lui Dinamo”.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.