Ploiesti

Distracţie şi lecţii gratuite de schi, pe pârtii, de Ziua Mondială a Zăpezii

Evenimentul, care se va desfăşura simultan în întreaga lume, va angrena peste 500.000 de participanţi din 43 de ţări şi se va desfăşura în peste 500 de staţiuni montane.

În România, locurile în care sunt aşteptaţi iubitorii sporturilor de iarnă sunt staţiunile renumite pentru practicarea sporturilor de iarnă, Azuga, Buşteni, Sinaia, Predeal, pe Valea Prahovei, dar şi Cavnic, Ski Resort Transalpina, Poiana Braşov şi Vatra Dornei.

În Buşteni, de exemplu, unde Ziua Mondială a Zăpezii este marcată pentru al patrulea an consecutiv, amatorii de distracţie pe zăpadă sunt aşteptaţi pe pârtia Kalinderu din staţiune, unde copiii pot lua lecţii gratuite de la monitorii şcolii de schi din Buşteni, iar adulţii, împreună cu cei mici pot participa la concursuri inedite cu premii, jocuri pe zăpadă, dar şi multe alte activităţi distractive. De asemenea, copiii au şi intrare gratuită pe pârtie.

Lecţii gratuite de schi pentru copii vor fi şi la Azuga şi Predeal, iar la Vatra Dornei, copiii sunt aşteptaţi, tot gratuit, la snow tubing şi lecţii de snowboard. Folosirea teleschiului pe pârtia Veveriţa din Vatra Dornei şi închirierea echipamentului de schi vor fi, de asemenea, fără costuri.

Evenimentul World Snow Day, organizat de Federaţia Internaţională de Schi (FIS) şi partenerii din România, nu îşi propune doar promovarea sporturilor de iarnă şi creşterea numărului de persoane care să le practice, ci şi misiuni de educaţie şi informare despre protecţia mediului înconjurător, beneficiile sportului pentru sănătate şi practicarea unui turism responsabil, care să permită şi generaţiilor viitoare să se bucure de o resursă inestimabilă, zăpada.

Vă mai recomandăm

Incursiune, la Peleş, în viaţa famiilor regale din România. Expoziţie „Artă şi ceremonial la mesele regale“

Pregătiri pe Valea Prahovei pentru Crăciunul şi Revelionul pe stil vechi. Turiştii ruşi au luat cele mai scumpe pachete

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.