Ploiesti

Droguri şi arme la percheziţiile care vizează ancheta campionului de kickboxing acuzat că a plătit prostituate cu bani falşi

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Prahova, în timpul percheziţiilor domiciliare care s-au făcut în ancheta care îl vizează şi pe Amancio Paraschiv au fost găsite un pistol cu muniţie neletală, două încărcătoare, cinci cartuşe, o puşcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de cannabis, ustensile de consum droguri şi suma de 6.700 de euro. Potrivit aceleiaşi surse, poliţiştii de la BCCO au făcut percheziţii la domiciliile a trei persoane vizate de anchetă. Aceştia sunt acuzaţi printre altele de înşelăciune şi punere în circulaţie de valori străine falsificate.

Cei trei bărbaţi, printre care se află şi campionul de kickboxing Armando Paraschiv, sunt bănuiţi că au plasat pe piaţă trei bancnote fasle de 50 de euro. Bani au fost daţi iniţial unei prostituate din Ploieşti. Când femeia a mers la casa de schimb valutar să schimbe banii a aflat că a fost înşelată şi a anunţat poliţia.

Ancheta în această cauză vizează şi un alt personaj cunoscut la nivel naţional. Este vorba despre rapperul Benny Cash, fost concuret la un concurs de talente difuzat de Antena 1. Benny Cash şi-a câştigat faima în on-line mai ales pentru un gest jignitor pentru care a şi fost amendat de poliţie. S-a filmat în momentul în care arunca cu bancnote de un leu înspre un grup de cetăţeni care aşteptau autobuzul într-o staţie.

Amancio Paraschiv şi încă un bărbat au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi ulterior plasaţi în control judiciar. Deocamdată Benny Cash nu are o calitate în dosar, dar ar putea fi audiat ca martor, spune surse apropiate de anchetă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.