Politic

EXCLUSIV INTERVIU Lider PC avertizează: ”În politică este orice posibil”. Obiectivele majore ale conservatorilor

În exclusivitate pentru PSnews.ro, unul dintre liderii PC a vorbit despre viitorul partidului și ce decizii vor fi luate în vederea alegerilor din 2016.

Întrebat despre întâlnirea PC de sâmbătă, la o vilă deținută de un membru PSD, vicepreședintele PC și purtătorul de cuvânt al partidului, Bogdan Ciucă, a declarat că este o ieșire informală și că nu crede că vor avea loc discuții politice.

„Nu știu dacă e o întâlnire, e o ieșire așa, după sărbători. Nu e nimic cu substrat politic. Puteți spune s-o denumiți informală. Părerea mea e că nu cred că vor fi discuții, pur și simplu ne întâlnim și se pleacă după două zile de stat așa, ca după sărbători, având în vedere că fiecare și-a făcut sărbătorile separat. Nu consider că există vreun obiectiv politic de la întâlnirea asta, decât, repet, că e o întâlnire colegială”, a declarat vicepreședintele PC, pentru PSnews.ro.

Bogdan Ciucă a adăugat, de asemenea, că la întâlnire vor participa toți parlamentarii partidului.

„Nu știu cine este invitat, s-a ocupat un coleg de-al nostru care tot timpul, cred că de un an de zile ne-a tot propune să ne întâlnim în formulă asta, dar sunt chemați sigur toți parlamentarii, probabil și conducerea, nu știu exact”, a spus Bogdan Ciucă.

Totodată, întrebat dacă în 2015 poate avea loc o schimbare a conducerii PC, purtătorul de cuvânt al partidului a răspuns că, pentru moment, nu există o decizie în legătură cu acest subiect.

„Cred că e absolut prematur să discut acuma, pentru că, practic, eu, nu știu de alții, nu m-am întâlnit cu nimeni de la finalul sesiunii parlamentare până în prezent. Și nici astăzi nu m-am întâlnit cu nimeni.O să trec și eu sâmbătă seara până la colegi și o să dau mâna cu ei, să le urez un an minunat, dar nu m-am întâlnit cu nimeni cu care să discut ce se va întâmpla în 2015. Cred că e puțin prematur să discut acest lucru. În politică, totul e posibil, dar nu s-a luat în discuție lucrul ăsta, cel puțin nu am luat eu cunoștință.

Întotdeauna în urma unor alegeri, membrii partidelor își pun întrebări, partidele își gândesc strategiile și parcursul viitor, lucruri absolut firești. Probabil că și noi o să facem lucrul acesta în perioada asta. În ce direcție și până unde și cum și-n ce fel, n-aș putea eu să spun acuma atâta vreme cât n-am vorbit. Adică, ori m-aș da mai mare decât sunt, ori ar fi incorect față de colegii mei”, a punctat liderul PC.

Referitor la rezultatul alegerilor prezidențiale, Bogdan Ciucă a menționat că nu consideră că susținerea PC acordată lui Victor Ponta  a reprezentat o greșeală.

„Nu, atâta vreme cât noi am făcut parte și facem din parte din USL și USL a avut candidat un candidat care a renunțat să mai candideze și ulterior l-am desemnat pe domnul Ponta, PC, făcând parte din USL, era absolut normal să susțină candidatul USL-ului. Ar fi fost anormal să fii membru USL și să susții un candidat din afara USL”, declarat vicepreședintele PC.

Acesta a făcut referire și la obiectivele politice ale partidului pentru 2016, spunând că, în interiorul formațiunii, opinia majoritară este pentru participarea pe liste proprii la algerile locale.

„Evident, obiectivul este un scor foarte bun la alegeri, consolidarea structurală a partidului, organizatorică și, la algerile locale, preocuparea noastră este să intrăm în alegeri cu structuri bune și cu un rezultat foarte bun.

Dacă vorbim de alegerile locale, și nu de cele parlamentare, pentru că sunt primele la care trebuie să ne gândim, asta vă pot spune, că majoritatea organizațiilor noastre și-ar dori să candideze pe liste proprii, pentru sănătatea partidului, pentru întărirea organizațiilor”, a mai declarat Bogdan Ciucă, pentru PSnews.ro.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.