Sport

EXCLUSIV S-au încins spiritele în vestiarul lui Dinamo: „Am încercat să aplanez un conflict între doi colegi”

Andrei Cordoş, fundaşul care s-a despărţit de Dinamo în această iarnă, a răspuns acuzaţiilor şefilor formaţiei din Ştefan cel Mare şi e de părere că îndepărtarea sa de la echipă este doar un paravan pentru alţii din interiorul clubului pentru a acoperi umilinţa cu Astra, 1-6.

Tweet

În vîrstă de 26 de ani, Andrei Cordoş a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru GSP.RO şi a ţinut să lămurească mai multe lucruri.

„Este singura declaraţie pe care o fac în acest sens pentru cunoaşterea adevărului. Nu am fost dat afară de la Dinamo aşa cum spun unii pentru a-şi acoperi eşecul unei partide pierdute. Consider că dacă nu aveam atitudinea unui învingător nu mă puteam impune atît de rapid.

Aceste declaraţii sînt doar poveşti ale unor oameni care se dau drept dinamovişti, dar adevărul este altul. Le mulţumesc suporterilor dinamovişti care au avut încredere în mine şi au văzut devotamentul meu pentru echipă.

Este adevărat că la pauza meciului cu Astra am spus că atît se poate astăzi, dar contextul a fost cu totul altul. Eu am încercat să aplanez un conflict între doi colegi care erau la un pas să se ia la bătaie.

Îmi doream să rămînem uniţi şi să reuşim să termină meciul cu bine şi pentru faptul că era ultimul meci din tur şi conta foarte mult acest lucru, dar văd că unii au înţeles altceva din atitudinea mea, iar asta este exact problema lor. Oricum, le doresc mult succes în continuare şi sînt convins că pînă la urmă timpul va scoate la lumină adevărul”, a spus Cordoş.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.