Politic

Fifor: PSD va susţine Pactul politic propus doar dacă va fi în avantajul cetăţenilor

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Mihai Fifor declară că PSD nu cade în capcana preşedintelui Klaus Iohannis şi va susţine Pactul politic propus de acesta. De asemenea, îl acuză pe preşedintele Klaus Iohannis că vrea să pună rezultatele referendumului intr-un document care sa fie negociat de partide. ”Voinţa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului în legislaţie şi nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, aşa cum face preşedintele”, afirmă Fifor.

PSD nu cade in capcana presedintelui Klaus Iohannis si va susţine Pactul politic propus de acesta, doar daca va fi construit în avantajul cetăţenilor României! Condiţiile PSD, transmise deja Preşedintelui României, în vederea semnării unui Acord Politic Naţional, întăresc şi oferă substanţă unui demers care TREBUIE sa fie în avantajul cetăţenilor. Referendumul votat în 26 Mai de populaţie nu poate şi nu trebuie sa fie negociat între politicieni. De ce pune preşedintele Iohannis rezultatele referendumului intr-un document care sa fie negociat de partide? Vointa romanilor nu este negociabila. PSD va transpune rezultatul referendumului în legislaţie şi nu va tergiversa rezultatul din 26 Mai, aşa cum face preşedintele”, afirmă Fifor, informează news.ro.

El subliniază că un acord politic pentru consolidarea parcursului european al României nu are cum să nu includă elemente esenţiale, precum necesitatea unei Europe cu o singură viteză sau eliminarea dublului standard, aşa cum PSD a propus deja.

Conditiile noastre rămân aceleaşi şi suntem dispuşi sa sprijinim doar un Pact in favoarea României! PSD este singurul partid care a propus o lista de principii care sa fie incluse in Pact. Preşedintele Ioahnnis nu s-a pronuntat încă asupra lor. Aştteptăm să motiveze de ce nu acceptă propuneri în avantajul României”, spune Fifor.

În ceea ce priveşte blocajul votului din Diaspora, în opinia lui Mihai Fifor, cheia este la Klaus Iohannis.

În calitate de şef al diplomaţiei române, şeful statului le poate solicita ambasadorilor, numiţi chiar de dânsul, să identifice de urgenţă locuri noi pentru organizarea de secţii de votare pentru viitoarele alegeri.Guvernul României va aproba imediat aceste propuneri ale ambasadorilor numiţi de preşedintele Klaus Iohannis. PSD îi solicită Presedintelui României sa se implice in mod real pentru românii din Diaspora, nu doar să îşi atace adversarii politici. Cade in sarcina dansului sa centralizeze si sa le ceara ambasadorilor necesarul de secţii suplimentare (inclusiv amplasarea acestora).

Guvernul va finanţa şi va asigura organizarea lor!”, afirmă preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.