Ploiesti

Fiica de preot acuzată că a vrut să-şi omoare prietena scapă de tratamentul obligatoriu

”(…) respinge propunerea de luare a masurii obligarii provizorii la tratament medical, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, (…) faţă de inculpata IVAN TEODORA, trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, conform soluţiei publicată marţi, 25 mai, pe portalul instanţelor de judecată.

Judecătoria Ploieşti a decis tot marţi, 25 mai, că procurorii au administrat probele şi actele de urmărire penală în mod legal, şi a dispus începerea judecăţii pe fond a cauzei. Deocamdată nu a fost acordat un prim termen de judecată. Având în vedere că începe vacanţa judecătorească, cel mai probabil, Teodora va afla sentinţa în toamnă.

Teodora Ivan este acuzată că în seara de 15 februarie 2019, şi-a agresat prietena cu care locuia într-o garsonieră din Ploieşti. Victima a scăpat cu greu de furia colegei de cameră, fiind salvată de un vecin care a auzit zgomote şi strigăte de ajutor.

Fata a fost reţinută de poliţie şi ulterior prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţiile de tentativă de omor. Ulterior încadrarea juridică s-a schimbat în loviri şi alte violenţe. A stat în arest din 16 februarie până în data de 12 martie, când Judecătoria Ploieşti a refuzat să mai prelungească mandatul de arestare preventivă la solicitarea procurorilor. Instanţa a dispus atunci ca Teodora să rămână în control judiciar, cu interdiciţia de a se mai apropia de prietena ei, Marta, şi de rudele acesteia. În plus, instanţa a impus ca măsură preventivă ca Teodora să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice.

Pentru că era în ultimul an de liceu, fata a continuat să se ducă la şcoală şi să se pregătească pentru Bacalaureat şi va continua să frecventeze şcoala până ce instanţa se va pronunţa.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.