Ploiesti

Fiul de preot suspectat că a ucis o bătrână pentru a-i fura banii, acuzat de omor prin cruzimi. Tânărul riscă închisoare pe viaţă

Acuzaţiile aduse de procurori tânărului din comuna prahoveană Lipăneşti sunt dintre cele mai grave. Conform portalului instanţelor de judecată, Teodor, fiul adopat al preotului din comună, este acuzat de omor calificat prin cruzimi, faptă pentru care riscă închisoare pe viaţă, dacă procurorii vor reuşi să probeze vinovăţia.

” Ia act că nu s-auformulat cereri şi excepţii aferente procedurii de cameră preliminară. În bazaart. 346 alin. 1 C.pr.pen., constată competenţa materială şi teritorială ainstanţei, legalitatea sesizării instanţei cu Rechizitoriul nr. 50/P/2019 alParchetului de pe lângă Tribunalul Prahova privind pe inculpatul MARIN TEODORMINA, cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor deomor calificat (prin cruzimi) , prev. de art. 188 alin. 1 – art. 189 alin. 1lit. h C.pen., cu aplicarea art. 41 alin.1 C.pen. rap. la art. 43 alin.1 C.pen.si distrugere, prev. de art. 253 alin. 4 C.pen., cu aplicarea art. 41 alin.1C.pen. rap. la art. 43 alin.1 C.pen. , ambele cu aplicarea art. 38 alin.1C.pen. a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Marin Teodor Mina.Prezenta se va comunica de îndată procurorului, inculpatului şi persoaneivătămate. Cu contestaţie, în 3 zile de la comunicare. Cercetată şi pronunţatăîn camera de consiliu azi, 19.06.2019”, conform portalului instanţelor de judecată

Procesul pe fondul cauzei a început la Tirbunalul Prahova în data de 12 septembrie. Următoarea şedinţă de judecată a fost programată pentru prima zi a lunii octombrie.

Teodor Mina Marin este judecat în stare de arest preventiv. El a fost încarcerat încă din luna februarie, iar Tribunalul Prahova a prelungit măsura preventivă până în prezent.

Teodor este principalul suspect al crimei care s-a petrecut în noaptea de 3 spre 4 februarie în Lipăneşti. Iniţial cazul a fost tratat drept un accident mortal provocat de un incendiu. Pompierii au fost chemaţi de vecini să stingă flăcările care cuprinseseră casa unei femei, care locuia în imediata apropiere a casei parohiale. După stingerea incendiului, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al proprietarei casei. Abia la Serviciul de Medicină Legală, pe corpul victimei au fost găsite zeci de urme de lovituri provocate, susţin medicii legişti, de un obiect ascuţit.

La finalizarea anchetei s-a stabilit că femeia fusese înjunghiată cu un ciob de sticlă (o farfurie spartă), apoi agresorul a incendiat casa.

Teodor şi-a recunoscut fapta, punând totul pe seama băuturilor alcoolice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

{po[4] html}

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.