Ploiesti

Focar de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina. Noul virus, adus în spital de o asistentă întoarsă din concediu

Femeia a avut simptome şi a decis să se testeze, iar rezultul analizei a confirmat suspiciunea. Ulterior, personalul medical care a intrat în contact cu prima asistentă a fost testat, astfel că au mai fost depistate alte 12 cazuri de infectare cu noul virus.

Medicul Irina Minescu, managerul Spitalului Voila din Câmpina, a confirmat pentru Adevărul că au fost testaţi şi pacienţii, cu test rapid, dar rezultatele au fost negative.

Până la această dată, de la începutul epidemiei, la nivelul judeţului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1694 de persoane. Dintre acestea, 220 au fost declarate vindecate şi externate, iar 73 au decedat. Ultimele decese asociate COVID-19 au fost înregistrate în rândul a două persoane de sex feminin, cu vârsta de 75, respectiv 81 de ani. Ambele prezentau comorbidităţi.

„Totodată, conform informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, au mai fost depistate focare la o societate comercială şi într-una dintre secţiile Spitalului de Psihiatrie Voila de pe raza judeţului. În cazul agentului economic, unde au fost testate pozitiv nouă persoane, au fost dispuse următoarele măsuri: reducerea activităţii la 10% pentru finalizarea proiectelor începute, dezinfecţia spaţiilor şi asigurarea continuităţii lucrului doar cu personalul care nu a avut contact cu cazurile pozitive. La unitatea medicală unde au fost descoperite 13 persoane infectate cu noul coronavirus (din rândul angajaţilor), DSP Prahova a demarat ancheta epidemiologică şi au fost dispuse ca măsuri suplimentare: izolarea persoanelor pozitive şi a contactilor, redirecţionarea personalului de pe alte secţii”, se arată în comunicatul Prefecturii Prahova.

Conform datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova, în spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de Terapie Intensivă, sunt internaţi -22 pacienţi, dintre care 11 sunt ventilaţi.

În ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului, au fost depistate 63 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2.

 

{po[4] html}

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

113647-974x468_L

Chinezii mută o fabrică de electrocasnice din Franţa în Prahova, la Allianso Business Park şi angajează 700 de persoane

Stirile PH05/08/2020
WhatsApp-Image-2020-08-03-at-11.52.00

Un nou incident la Rafinăria Petrobrazi. Flacăra și fumul s-au văzut de la mare distanță.

Stirile PH03/08/2020
placeholder-large

FOTO Imaginile care arată cum au transformat autorităţile trenurile şi gările în adevărate focare de COVID-19

redactie02/08/2020
placeholder-large

E jale la Ploieşti. Pacienţii testaţi COVID-19 pozitiv, ţinuţi pe bancă în faţa spitalului. „Au dat-o afară cu o ciorbă în caserolă, iar ea are nevoie de oxigen“

redactie30/07/2020
placeholder-large

Focar de COVID-19 într-un spital de psihiatrie din Prahova. Pacienţi şi asistenţi medicali testaţi pozitiv

redactie30/07/2020
placeholder-large

Ce-au păţit şase bucureşteni care s-au aventurat pe un traseu necunoscut pentru a ajunge la barajul Paltinu

redactie30/07/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.