Politic

Fost lider mondial face o previziune cutremurătoare care ar putea afecta și România

Unul dintre cei mai importanți foști lider mondiali a făcut o previziune cu adevărat cutremurătoare, care ar putea afecta extrem de serios și România, având în vedere poziția geografică.

Fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov a avertizat ca actuala criza din Ucraina poate duce la un razboi de proportii sau chiar la un razboi nuclear, informează ziare.com.

Intr-un interviu acordat publicatiei germane Der Spiegel, Gorbaciov a afirmat ca „nu vom supravietui daca cineva isi pierde cumpatul un actualele tensiuni”, scrie Deutsche Welle.

Laureatul premiului Nobel pentru Pace a deplans „pierderea increderii” intre Rusia si Occident, o situatie „catastrofala”. Aceste legaturi trebuie „dezghetate”, sustine acesta.

Gorbaciov a acuzat Occidentul si NATO ca distrug structura securitatii europene prin extinderea aliantei. „Niciun lider de la Kremlin nu poate ignora un astfel de lucru”, iar SUA nu trebuiau sa incerce sa stabileasca „un mega imperiu”.

Liderul sovietic a criticat si Germania pentru ca s-a implicat in criza ucraineana: „Noua Germanie vrea sa-si bage mana in toate placintele. Se pare ca sunt multi oameni care vor sa se implice in noua divizare a Europei. Germania a incercat deja sa-si extinda influenta puterii catre Est, in al Doilea Razboi Mondial. Chiar mai are nevoie de inca o lectie?”.

In opinia sa, incercarile Occidentului de a destabiliza Rusia si pe presedintele Vladimir Putin sunt „foarte stupide si extrem de periculoase”.

Gorbaciov a aparat anexarea peninsulei ucrainene Crimeea de catre Rusia, dar a criticat stilul autoritar al lui Putin, intrucat Rusia are nevoie de alegeri libere si „participarea poporului”.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.