Ploiesti

FOTO VIDEO Subofiţer SRI din Bucureşti reţinut pentru trafic de droguri. Voia „să facă mulţi bani“. La flagrant avea asupra lui canabis şi o iconiţă cu Arsenie Boca

UPDATE ORA 14.45

Marian Dragomir, subofiţerul SRI în vârstă de 30 de ani, a fost prins în flagrant luni seară, în Bucureşti, în timp ce încerca să vândă aproximativ 20 de grame de cannabis, pe stradă.

În urma flagrantului, a doua zi dimineaţa, poliţiştii BCCO Ploieşti şi procurorii DIICOT Ploieşti au percheziţionat şi domiciliile a trei persoane bănuite de trafic ilicit de droguri.

De aici au fost ridicate diverse cantităţi de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile şi pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.

Reţeaua era formată din subofiţerul SRI şi alte patru persoane, iar aceştia ar fi procurat de alţi dealeri din Bucureşti cocaină, ecstasy şi cannabis, droguri pe care le-ar fi comercializat ulterior în Capitală şi în Prahova.

Iniţial, Marian Dragomir, dar şi alţi doi membri ai grupării, Alexandru Andrei Şerban şi Mihai George Badea au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar miercuri, magistraţii Tribunalului Prahova au admis cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor trei pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. Alte două persoane din grupare sunt cercetate sub control judiciar.

Subofiţerul SRI „vroia să facă bani“

Potrivit unui ofiţer BCCO Ploieşti care s-a ocupat de caz şi a făcut declaraţii sub protecţia anonimatului, gruparea vindea drogurile tinerilor din Bucureşti şi din Prahova, tranzacţiile fiind în general stradale. Subofiţerul SRI ar fi justificat faptul că s-a apucat de vânzarea de droguri pentru că vroia „să facă mulţi bani“.

Acesta vindea gramul de cannbis cu 60 de lei şi gramul de cocaină cu 100 de euro, preţurile practicate pe „piaţă“.

Chiar dacă nu s-a folosit de calitatea sa de subofiţer SRI – Marian Dragomir a fost cadru activ pe tot parcursul desfăşurării activităţii de traficant – meseria sa era de notorietate în rândul membrilor grupării.

Potrivit unor surse din anchetă, acesta a fost trecut în rezervă de SRI imediat după flagrant. La documentarea cazului, care a început în ianuarie 2016, poliţiştii şi procurorii au beneficiat şi de sprijinul SRI.

La flagrantul asupra sa, filmat de procurorii DIICOT, subofiţerul SRI avea, în mod ironic, şi o iconiţă cu Arsenie Boca.

ORA 11.00

Subofiţerul SRI este din Bucureşti şi ar fi fost prins în flagrant pe stradă, în timp ce ar fi încercat să vândă unui anchetator sub acoperire, droguri.

Împreună cu alte patru persoane, subofiţerul ar fi vândut, inclusiv pe stradă, droguri de risc şi mare risc, de la cannabis, la etnobotanice şi ecstasy.

Trei dintre persoanele din grupare vor fi prezentate Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Mai puteţi citi

Poliţist de la IJP Prahova, arestat pentru că a fost complicele unui traficant de droguri. A primit mită 32.000 de lei pentru tăcerea sa

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ploiesti
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Ploiesti

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

S-a dat startul înscrierilor pentru Bursa Generaţia lui John, bursă educaţională în valoare de 10.000 euro

redactie17/11/2020

Cum fac avere doi şarlatani din Sinaia cu un simplu anunţ pe internet. Escrocheria pe care procurorii nu o pot opri

redactie17/11/2020

Prăpăd la spitalul suport COVID-19 din Câmpina: trei medici pentru 60 de bolnavi, ceilalţi doctori sunt pacienţi

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.