Sport

FOTO Vînătoarea » Poliţia îi caută într-o pădure la 80 km nord-est de Paris pe autorii masacrului de la săptămînalul satiric francez

Suspecţii atentatului, fraţii algerieni Said, 34 de ani, şi Cherif Kouachi, 32, au jefuit ieri o benzinărie şi s-au ascuns lîngă Longpont, într-o zonă cu suprafaţă mai mare ca Parisul.

Tweet

Ziua de după. Ziua în care presa franceză şi mondială s-au solidarizat, condamnînd atentatul de la Paris, de miercuri dimineaţă, şi atacul sîngeros asupra libertăţii de exprimare din redacţia Charlie Hebdo, săptămînalul satiric ce i-a ironizat pe islamişti. Ziua în care a pornit vînătoarea teroriştilor jihadişti.

Fraţii algerieni Said, 34 de ani, şi Cherif Kouachi, 32, identificaţi de poliţie după buletinul de identitate uitat în Citroen-ul C4 cu care au dispărut de la locul masacrului, sînt căutaţi în nord-estul Capitalei, la Crepy-en-Valois, într-o zonă de 200 km pătraţi, unde s-au ascuns ieri după-amiază. S-au baricadat într-o casă din Longpont fie s-au refugiat în pădure!

Au atacat o benzinărie

Firul evadării teroriştilor s-a rupt la Villers-Cotterets, 85 km de Paris. Acolo au fost recunoscuţi ultima oară după ce au jefuit o benzinărie, procurîndu-şi alimente. Un martor a zis c-a văzut un aruncător de rachete şi mitraliere Kalaşnikov în Renaultul Clio cu care ei goneau spre capitală.

Automobil abandonat ulterior, în care s-au găsit cocktailuri Molotov şi steaguri jihadiste, pentru a se ascunde într-o imensă pădure, de 13.000 de hectare, mai mare ca Parisul! De aceea s-a apelat şi la armată, zona fiind survolată de elicoptere. O operaţiune de anvergură în derulare.

Al doilea atentat, neconex

Deşi fraţii algerieni au renunţat la un alt atac planificat, pe străzile Parisului a mai curs sînge. Ieri dimineaţă, o femeie poliţist a fost ucisă între Chatillon şi Montrouge, iar un coleg al acesteia rănit, de un african de 52 de ani, înarmat cu o mitralieră şi arestat pe loc. Însă al doilea terorist a reuşit să scape. Poliţia franceză a anunţat că între cele două crime nu există absolut nici o conexiune.

Cumnatul s-a predat, dar are alibi solid

Poliţia, care a operat ieri mai multe arestări în rîndul rudelor fraţilor Kouachi, în oraşele Reims şi Charleville-Mezieres, la adresele unde au locuit în ultimul an, s-a trezit şi cu un suspect predat de bună voie. Mourad Hamyd, 18 ani, cumnatul lui Cherif, susţine că a condus Citroen-ul C4 cu care s-a comis atentatul de la Charlie Hebdo, dar colegii spun că la ora atentatului se afla la şcoală.

80.000 de oameni au fost mobilizaţi de poliţia şi forţele speciale franceze pentru a-i prinde pe cei doi terorişti

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.