Eveniment

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova organizează dezbateri cu candidații tineri (sub 35 ani) – CUNOAȘTE-ȚI CANDIDAȚII! Mergi la Vot! votează informat!

Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova derulează proiectul CUNOAȘTE-ȚI CANDIDAȚII! Mergi la Vot! Votează informat! pentru a mobiliza tinerii să iasă la vot și să voteze informat!

Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Prahova  constituită în baza prevederilor Decretului-Lege nr. 150/1990 privind înfiinţarea fundaţiilor pentru tineret şi a art. 13 alin (1) din Legea nr. 350/2006 – legea tinerilor, fiind persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, autonomă, neguvernamentală, apolitică şi fără scop lucrativ, a cărei Adunare Generală este constituită din reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale de și pentru tineret care îşi au sediul în judeţul Prahova.

Organizațiile nonguvernamentale joacă un rol important în promovarea unei culturi civice a participării. Un element important al culturii civice participative fiind interesul pentru viața politică locală.

În contextul Alegerilor Locale care vor avea loc pe data de 27 Septembrie 2020, FJTP derulează proiectul „CUNOAȘTE-ȚI CANDIDAȚII! Mergi la Vot! Votează informat!”. Proiectul se bazează pe o nevoie identificată –  tinerii, în calitatea lor de cetăţeni, trebuie să fie cât mai bine informaţi cu privire la importanța exercitării dreptului de a vota, de a vota informat și de a cunoaște programul politic al partidelor și candidații la alegerile locale.

Proiectul CUNOAȘTE-ȚI CANDIDAȚII! Mergi la Vot! Votează informat!”   se adresează tuturor cetățenilor ploieșteni tineri (vârsta cuprinsă între 18- 35 ani), interesați de un dialog deschis  despre  proiectul politic al candidaților la alegerile locale cu privire la măsurile pe care le vor adopta pentru sectorul de tineret.

Proiectul urmărește o informare corectă a cetățenilor, creșterea numărului de tineri care își exercită dreptul de vot, dar și consolidarea încrederii în viitori reprezentanți, prin organizarea a două sesiuni de dezbatere publică care vor avea loc în Parcul Municipal Vest începând cu ora 17:00 astfel:

  • Luni 21.09 – sesiune de discuții între tineri și candidați tineri (sub 35 ani) care se află pe lista pentru Consiliul Local al Municipiului Ploiești
  • Marți 22.09 – sesiune de discuții între tineri și candidați tineri (sub 35 ani) care se află pe lista pentru Consiliul Județean Prahova

Ne propunem să aducem în dialog cu tinerii, reprezentanți de la toate partidele politice care participă la Alegerile Locale 2020.


*Link Eveniment: https://fb.me/e/1tK08vR9N / Dezbatere
*Pentru a adresa întrebări candidaților:https://forms.gle/hhd8dRT9mA7B4FHT6
*Moderator: Claudius Dociu

*Ca organizatori ai evenimentului, ne vom lua toate măsurile ca evenimentul să se desfășoare în siguranță, cu respectarea normelor de igienă și a celor de distanțare socială în vigoare. Recomandăm purtarea măștii pe toată durata evenimentului.

Sursa: Fundația Județeană pentru Tineret Prahova

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eveniment

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Eveniment

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Situația COVID-19 în Prahova – 10 octombrie 2020.

Stirile PH10/10/2020

Doi elevi ai liceului UCECOM din Ploiești au fost împușcați cu un pistol cu bile, într-un parc din apropierea unității de învățământ. Agresorii au fost identificați.

Stirile PH06/10/2020

Un nou spital din Prahova devine de astăzi suport covid

Stirile PH17/09/2020

Scenariile în care se încadrează fiecare localitate din România pentru începerea școlii

Stirile PH07/09/2020

Alegeri locale 2020. Cheltuieli suplimentare pentru amenajarea secțiilor de votare din Ploiești

Stirile PH04/09/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.