Politic

Graţiela Gavrilescu, exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea Vioricăi Dăncilă de a deveni ministru, s-a înscris în Partidul Forţa Naţională

Graţiela Gavrilescu, exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea Vioricăi Dăncilă de a deveni ministru, deşi partidul ieşise de la guvernare, a anunţat, miercuri, că s-a înscris în Partidul Forţa Naţională. Şi deputaţii Marian Cucşă şi Remus Borza s-au alăturat aceluiaşi partid.

”Vreau să pun capăt tuturor speculaţiilor: mă alătur cu toată energia, priceperea şi sufletul meu unui proiect în care cred cu tărie! Este timpul să tragem linie şi să ne uităm câtă substanţă a mai rămas din doctrinele politice ale secolului trecut. Avem de ales între oameni şi doctrine sleite de faptele celor ce şi le-au asumat. Am ales oamenii! Sunt atâtea lucruri de făcut pentru oameni, că nu mai este nici o secundă timp de pierdut! România are nevoie de o guvernare bună, de lideri pragmatici şi bine pregătiţi care să rezolve, să rezolve, să rezolve probleme. România are nevoie de un partid dinamic, orientat către obţinerea unor rezultate în beneficiul românilor, acum, cât încă suntem pe valul creşterii economice şi am creat premisele rămânerii profesioniştilor în ţară”, a scris Gavrilescu pe Facebook.

Aceasta a explicat că s-a înscris în Partidul Forţa Naţională pentru:

”O Românie europeană a românilor! Şcoală, stradă, spital, mediu curat şi sănătos, respect pentru valorile naţionale autentice, pentru istoria, cultura şi credinţa noastră!

Respect pentru familie, profesori, medici şi profesioniştii din toate domeniile! Respect şi grijă pentru vârstnici, nemăsurată atenţie pentru copii şi tineri! Respect pentru justiţie şi armată!

Respect pentru Constituţie! Aceasta este adevărata FORŢĂ a noastră! Aceasta este FORŢA NAŢIONALĂ”

Graţiela Gavrilescu a fost exclusă din ALDE după ce a acceptat propunerea preierului Viorica Dăncilă de a deveni ministru, deşi ALDE ieşise de la guvernare.

Şi deputatul Marian Cucşă şi-a anunţat înscrierea în acelaşi partid.

”DA! România şi românii au nevoie de o #Forta #Nationala care să îi unească, o forţă care să le pună pe primul loc interesele, să oprească ura şi dezbinarea şi să ducă o reală luptă pentru stoparea abuzurilor la adresa românilor!”, a scris, miercuri, pe Facebook Marian Cucşă.

Acesta a anunţat că se va implica ”cu toată energia şi încrederea pentru redobândirea mândriei de a fi român şi dezvoltarea ţării”.

”Forţa Naţională este alternativa de care românii au nevoie! E locul unde tinerii se pot manifesta liber şi sunt aşteptaţi să se implice”, a mai scris Cucşă.

Tot miercuri şi-a anunţat înscrierea în Partidul Forţa Naţională deputaul Remus Borza.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.