Economic

ANOFM: Peste 26.000 de locuri de muncă disponibile vineri la nivel naţional

Un număr de 26.156 locuri de muncă erau disponibile, vineri, la nivel naţional, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), potrivit datelor furnizate acesteia de agenţii economici, informează Agenţia într-un comunicat remis AGERPRES.

Cele mai multe locuri de muncă vacante la nivel naţional sunt oferite pentru agent de securitate (1.584 posturi), ucenic (1.229 posturi), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.114), lucrător comercial (1.044), muncitor necalificat în industria confecţiilor (800), manipulant mărfuri (730), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (715), confecţioner-asamblor articole din textile (605), lăcătuş mecanic (561), ambalator manual (547), vânzător (514), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (498), precizează ANOFM.

Din totalul locurilor de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 1.232 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 15.037 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii.

Oferta locurilor de muncă la nivel naţional poate fi consultată pe site-ul ANOFM, la secţiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante.

În ceea ce priveşte locurile de muncă la nivel judeţean, aceste informaţii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenţii pentru ocuparea forţei de muncă judeţene/municipale sau la sediul acestora.

Sursa Articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Economic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Economic

Se anunță noi ajutoare de stat: Acum și pentru firmele de cultură

Stirile PH17/11/2020

Fonduri nerambursabile ElectricUp: Site-ul și perioada de înscrieri

Stirile PH17/11/2020

Investiții străine în România: De la biocombustibil produs de germani la mobilă făcută de chinezi

Stirile PH17/11/2020

Virgil Popescu: Avem deja surplus de gaze în România

Stirile PH17/11/2020

Comisia Europeană: Autoritățile române vor trebui să ia în considerare acțiuni fiscale structurale

Stirile PH17/11/2020

Solicitanții din Măsurile 1 și 2 riscă să piardă ajutoarele, dacă nu semnează la timp contractul de finanțare primit prin aplicație

Stirile PH17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.