Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, duminică seara, în timpul partidei cu Universitatea Craiova, din cadrul etapei a II-a a Ligii I, o sincopă şi a fost nevoie de intervenţia medicilor de pe ambulanţa aflată la Arena Naţională pentru a-i acorda primul ajutor.
În minutul 25 al partidei, arbitrul Istvan Kovacs a fluierat întreruperea partidei şi a permis intrarea ambulanţei pe teren până la banca tehnică a echipei Dinamo, unde antrenorul Eugen Neagoe era căzut în stare de inconştienţă.
Tehnicianul a fost suit pe targă şi urcat în ambulanţă unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, medicii folosind şi un defibrilator, scrie agerpres.ro.
După aproximativ 15 minute, antrenorul dinamovist a părăsit Arena Naţională în ambulanţa în care i s-a acordat primul ajutor.
Meciul s-a reluat de la scorul de 0-0 după ce a plecat ambulanţa.
Managerul sportiv al clubului de fotbal Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, duminică noaptea, că antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe, care este internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a suferit un infarct în momentul în care şi-a pierdut cunoştinţa în timpul partidei de pe Arena Naţională.
Silvian Cristescu şi alţi doi oficiali ai grupării oltene l-au vizitat în această noapte la spital pe Eugen Neagoe.
„Deocamdată i s-a făcut o investigaţie, este stabil, i s-a făcut o coronografie. Nu s-a descoperit nimic deocamdată şi va rămâne sub observaţie două zile. Îi ţinem pumnii. Era adormit, nu puteam să vorbim cu el. E vorba despre un infarct, da„, a afirmat Cristescu la ieşirea din spital.
Alexandru Caloian, medic specialist în medicină de urgenţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, duminică seara, că antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Eugen Neagoe, care şi-a pierdut cunoştinţa în timpul partidei cu Universitatea Craiova de pe Arena Naţională, este stabil şi se află în curs de investigaţii.
„Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi în acest moment este în curs de investigaţii. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul, evoluţia şi tratamentul să fie făcute publice de către familie atunci când aceştia vor dori. În acest moment este stabil, atât pot să vă spun. Colegii de la cardiologie vor decide cât este necesar să rămână în spital„, a spus medicul.
Întrebat dacă intervenţia medicilor de pe ambulanţă în primele minute au fost importante, Caloian a răspuns: „Orice intervenţie este importantă în primele minute în ceea ce priveşte acordarea primului ajutor unei persoane aflate în suferinţă„.
Servicii de arhivare fizica
Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!
SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT
ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!
Facebook
LinkedIn
RSS