Monden

Cine va reprezenta România la Miss Universe 2019: cum arată şi ce ocupaţie are concurenta şcolită în Shanghai

După un an de absenţă, România revine în competiţia Miss Universe. Antreprenoarea Dorina Chihaia ne va reprezenta ţara la ediţia din 2019 a concursului de frumuseţe.

În urma selecţiei naţionale Miss Universe România 2019, Dorina Chihaia a fost desemnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei de frumuseţe ce se va desfăşura în acest an în Statele Unite ale Americii în perioada 28 noiembrie-9 decembrie. Marea finală va avea loc în Atlanta pe 8 decembrie şi va fi transmisă în direct de  posturile FOX şi Telemundo, dar şi online pe pagina de Facebook Miss Universe Romania.

În competiţie vor fi prezente 90 de candidate, marele premiu fiind în valoare de aproximativ 250.000 de dolari.

Declaraţia Dorinei Chihaia, Miss Universe România 2019

„Sunt extrem de fericită că am reuşit să-mi împlinesc încă un vis, acela de a-mi reprezenta ţara în cadrul celei mai importante competiţii internaţionale de frumuseţe din lume – Miss Universe. Mă simt extrem de onorată să reprezint România în cadrul Miss Universe 2019, fiind perfect conştientă de responsabilitatea pe care o am de acum înainte faţă de ţara mea. Mă voi folosi de acest eveniment mondial şi de experienţa mea ca reprezentant al României în alte numeroase evenimente şi organizaţii internaţionale pentru a promova turismul, tradiţiile şi cultura României în faţa a miliarde de spectatori şi telespectatori din întreaga lume. Promit să fac tot ceea ce îmi stă în putere să promovez România cât mai eficient şi să mă clasez pe un loc cât mai bun în cadrul competiţiei. Le sunt profund recunoscătoare şi le mulţumesc din suflet tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au susţinut de la bun început, familiei mele pentru încredere şi suport, agenţiei ExclusivEvent pentru că m-au considerat cea mai potrivită pentru această misiune, domnului Cătălin Botezatu pentru minunata rochie de seară pe care o voi purta pe scena marii finale Miss Universe 2019 din Statele Unite, dar şi tuturor prietenilor şi sponsorilor care mă vor ajuta să facem împreună o imagine cât mai bună României în acest eveniment grandios“, a declarat Dorina Chihaia, Miss Universe Romania 2019.

Dorina are 26 de ani, 1,75 m înălţime, iar dimensiunile sale sunt 89-61-90. Tânăra este născută în Bucureşti, a locuit în Iaşi până în anul 2015, iar în prezent este stabilită în Shanghai, China, unde s-a mutat în urmă cu patru ani.

Dorina este poliglotă, fiind singura dintre cele 90 de concurente prezente în Miss Universe 2019 care vorbeşte fluent cinci limbi – română, engleză, chineză, italiană şi spaniolă.

Dorina a absolvit studiile de licenţă din cadrul Facultăţii de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi studiile de masterat din cadrul Koguan Law School a Universităţii Shanghai Jiao Tong din Shanghai, China, una dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, fiind clasată pe locul 56 în topul celor mai bune 100 de universităţi.

În 2017, Dorina a fost premiată în Parlamentul României ca finalistă la categoria „Alte Continente“ în cadrul Galei Ligii Studenţilor Români din străinătate.

Din punct de vedere profesional, ea şi-a început activitatea în 2014, ca avocat în cadrul unei firme de avocatură din Florenţa (Italia). În 2015, după ce s-a mutat în China, a activat în calitate de consultant în cadrul unei companii specializate în comerţ internaţional.

Fiind pasionată de diplomaţie, drept internaţional şi relaţii internaţionale, Dorina a decis să se perfecţioneze în aceste domenii ocupând în 2017 postul de asistent al Consulului Romaniei din cadrul Consulatului României din Shanghai (China), iar în 2018 postul de membru al Comisiei Economice şi Sociale a Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Asia şi Pacific (United Nations ESCAP) în Bangkok (Tailanda), fiind singura aleasă dintre 600 de candidaţi. Începând cu 2019, Dorina face primii săi paşi către antreprenoriat, înfiinţând în Shanghai o companie specializată în promovarea turismului românesc şi a tradiţiilor româneşti în China, având ca obiectiv atragerea turiştilor chinezi, dar şi a investitorilor chinezi în România.

Dorina este şi reprezentanta României în cadrul „The World Youth Leaders“, o organizaţie internaţională ce aduce împreună tineri lideri din diferite ţări şi regiuni ale lumii ce desfăşoară o activitate remarcabilă la nivel internaţional în domenii precum ştiinţă, tehnologie şi cultură.

Îşi perfecţionează permanent condiţia fizică, frecventând sala de fitness cinci zile pe săptămână şi practicând boxul şi artele marţiale, iar cele mai mari pasiuni ale ei sunt lectura, vioara, dansul şi călătoriile, scrie Adevarul.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Monden
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Monden

Caricaturist român renumit, mort din cauza COVID-19

redactie09/11/2020

Vedetă TV din România, desfigurată într-un magazin din Capitală

redactie08/11/2020

FOTO-VIDEO Pagube de milioane de euro la vila arsă a lui Irinel Columbeanu

redactie03/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Drama neștiută a actorului Sean Connery: se lupta cu o boală gravă. „În ultima vreme, nici nu mai putea să vorbească” 

redactie31/10/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.