Economic

Firmele din construcţii şi meseriaşii îşi pot lista serviciile pe o platformă românească de tip marketplace. Cum funcţionează şi cât costă

Trei antreprenori au lansat o platformă românească de tip marketplace dedicată construcţiilor, după investiţii de 80.000 de euro, unde firmele din construcţii şi meşterii pot lista lucrările pe care le execută, servicii, dar şi anunţuri de angajare, potrivit Hotnews.ro.

Volumul construcţiilor s-a majorat cu peste 40% în iulie 2019, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, conform INS. Este al patrulea an consecutiv de creştere a acestui sector, care se confruntă cu un deficit de forţă de muncă fără precedent, arată reprezentanţii platformei Conzo.

Serviciile disponibile pe www.conzo.ro sunt de tip all inclusive, de la proiecte  postate de clienţi persoane fizice, până la oportunităţi de angajare şi subcontractare, oferite de companii. Astfel, toţi actorii implicaţi economisesc timp şi resurse materiale.

“Ideea acestui proiect mi-a venit acum mai bine de cinci ani şi este născută din propria experienţă. Mi s-a întâmplat, de-a lungul timpului, să am propuneri de proiecte în judeţe în care îmi lipsea mâna de lucru sau aveam nevoie de o companie parteneră. Nu vă mai spun de câte ori mi-am auzit prietenii plângându-se că nu găsesc un instalator sau o firmă care să le zugrăvească apartamentul. Cu ajutorul tehnologiei, am reuşit să dezvoltăm Conzo, o singură soluţie pentru toate aceste probleme şi chiar mai mult”, mărturiseşte Alexandru Boca, fondator Conzo.

Platfoma a fost lansată de Alexandru Boca, project manager construcții civile, Domenico Gadaleta, un om de afaceri italian, ce deține o afacere de familie în domeniul construcțiilor civile și industriale pe parte de instalații și Iulian Toma, programator senior. Investiția totală se ridică în jurul a 80.000 euro.

Cum funcţionează şi cât costă

Pe conzo.ro îşi pot face cont companii de construcţii şi amenajări interioare, meşteri şi persoane fizice.

Clienţii persoane fizice pot posta o cerere cu lucrările de care au nevoie, selectând judeţul în care locuiesc şi pot contacta direct o firmă sau un liber profesionist din zonă care prestează serviciile respective.

Meşterii pot lista lucrările pe care le execută şi pot răspunde direct cererilor beneficiarilor.

Companiile au posibilitatea de a oferta clienţii, de a-și lista serviciile și produsele sau anunţurile de angajare. În acelaşi timp, pot face oferte de subcontractare a unor proiecte, în regiuni în care nu au filiale sau personal.

“Mă aştept ca în primele 12 luni să avem listate 1.000 de companii plătitoare, 5.000 de clienţi persoane fizice şi în jur de 500 de meseriaşi. Am început deja să lucrăm şi la o aplicaţie mobilă, sperăm că va fi gata undeva în prima parte a anului viitor. Şi, de ce nu, în funcţie de impactul pe care platforma îl va avea în ţara noastră, luăm în calcul să ne extindem şi în alte state din regiune. Sectorul construcţiilor continuă să crească în toată Uniunea Europeană”, mai spune Alexandru Boca.

În timp ce pentru primele două categorii de utilizatori contul pe conzo.ro este gratuit, firmele trebuie să plătească un abonament. Până în decembrie 2019, acesta va avea un cost promoţional de 85 euro pe lună, iar din 2020 preţul va fi de 170 euro lunar.

Sursa Articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Economic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Economic

Se anunță noi ajutoare de stat: Acum și pentru firmele de cultură

Stirile PH17/11/2020

Fonduri nerambursabile ElectricUp: Site-ul și perioada de înscrieri

Stirile PH17/11/2020

Investiții străine în România: De la biocombustibil produs de germani la mobilă făcută de chinezi

Stirile PH17/11/2020

Virgil Popescu: Avem deja surplus de gaze în România

Stirile PH17/11/2020

Comisia Europeană: Autoritățile române vor trebui să ia în considerare acțiuni fiscale structurale

Stirile PH17/11/2020

Solicitanții din Măsurile 1 și 2 riscă să piardă ajutoarele, dacă nu semnează la timp contractul de finanțare primit prin aplicație

Stirile PH17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.