Sport

Gigi Becali, judecat de Comsia de Disciplină a FRF cu privire la declaraţiile despre fotbalul feminin

Preşedintele FRF, Răzvan Bulreanu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că patronul FCSB, Gigi Becali, va fi judecat de Comisa de Disciplină a federaţiei, după declaraţiile făcute despre fotbalul feminin.

„Ştiu că secretarul general deja a înştiinţat Comisia de Disciplină. Aşteptăm decizia Comisiei de Disciplină”, a dcelarat Burleanu.

Patronul FCSB, Gigi Becali, este împotriva deciziei FRF ca fiecare club din Liga I să înfiinţeze echipe de fotbal feminin, deoarece femeile nu ar trebui să joace fotbal. Totuşi, luna trecută, el a declarat că va sponsoriza cu 10.000 de euro o echipă de fotbal feminin, pentru a respecta obligaţia impusă de FRF ca toate grupările din Liga I să înfiinţeze formaţii de fete.

„Dacă o să fie obigatoriu, o să cumpărăm una. Adică cumpăr una… Îi dau zece mii sponsorizare şi pune FCSB pe piept. (n.r. – întrebat dacă o să meargă în vestiar să le încurajeze) Uite, vezi? Cum să meargă un bărbat în vestiar la femei? Vezi? Că şi asta strică! Hai, că cine ştie, discriminare, că la nebunia lor orice lucru e discriminare. Dar eu spun lucrurile cum le văd normal, eu spun o opinie, o părere şi în opinia mea nu trebuie să facă femeia… Dar dacă trebuie şi e obligatoriu, cum este în regulament… Chiar ne-a rugat o echipă, le dau zece mii sponsorizare şi după aia joacă pe piept cu FCSB. Nu te gândeşti? Dacă îi dă cu mingea în ţâţă? Hai, fiţi sănătoşi!”, a declarat Becali, la ProX.

La 3 iulie 2019, Gigi Becali a declarat că va contesta în instanţă decizia Comitetului Executiv al FRF cu privire la condiţia obligatorie pentru obţinerea licenţei ca toate grupările din Liga I să aibă echipe de fotbal feminin, din sezonul 2020/2021.

“Eu sunt gata să mă duc la judecător să întreb: ‘A existat pe globul pământesc cineva care să te oblige să facii ceva ce nu vrei să faci? Noi nu mai avem demnitate. Are legătură cu demnitatea, în toată lumea ăia fac fotbal feminin că vor să facă. Eu nu spun că nu las femeile să joace fotbal. Le las, dar cine vrea să finanţeze asta. Face competiţii, cum are federaţia competiţii separate, dar nu poţi să mă obligi pe mine ca să fac ceva ce nu-mi place. E posibil să zică judecătorul: ‘Da, măi Becali, eşti în România şi are dreptate Burleanu. La regula under 21 n-am contestat-o că ne-a păcălit. Asta o contest. Aici e vorba de hotărârea Comitetului Executiv, care se atacă la instanţele de judecată. E o hotărâre administrativă, nu sportivă. Aşa se atacă. Dacă judecătorul spune aşa, după aia, eu, Becali… pentru mine e simplu: eu mă duc, cum se numeşte ecihpa asta de femei? SC Bucureşti 1975 de exemplu, îţi dau 10.000 de euro să te cheme FCSB. Îi cheamă FCSB şi n-am treabă cu ei. Am terminat cu nebuniile. Îi dau şi 20.000 să ia numele meu”, a spus Becali la Digi Sport.

Întrebat dacă şi-ar schimba părerea dacă echipa sa de fotbal feminin ar ajunge în Liga Campionilor şi ar aduce bani clubului, el a răspuns: “Nu vreau, dacă-mi dau un milliard de la femei, nu vreau”, potrivit news.ro.

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.