Prahova

Hoţii care au dat atacul la bancomatul din Sinaia au pierdut pe drum o sumă mare de bani. Cum au reuşit să scape de poliţie

Apar noi informaţii cu privire la atacul mafiot de la Sinaia, când doi bărbaţi au aruncat în aer un bancomat plic cu bani, aflat în curtea hotelului Bastion. Poliţiştii susţin că au de-a face cu profesionişti care au ştiut cum să se ferească de camerele de luat vederi şi să nu lase urme.

Întreaga operaţiune a durat doar şapte minute, spun surse apropiate de anchetă. Mai mult ca sigur hoţii au studiat terenul înainte de a da spargerea, au cercetat cum sunt amplasate camerele de luat vederi şi posibilele căi pe care să le folosească pentru a fugi de la locul faptei.

S-au îmbrăcat în hanorace de culoare albă tocmai pentru a se camufla în zăpadă şi au avut feţele acoperite cu cagule. Atacul nu a mers însă aşa cum şi-au dorit. Hoţii au lăsat în urmă o sumă mare, aproximativ 15.000 de lei, bani care au fost găsiţi împrăştiaţi în curtea hotelului Bastion, acolo unde se afla şi bancomatul.

Nu se ştie exact cu ce sumă de bani au reuşit să fugă, dar se presupune că este vorba de câteva zeci de mii de lei. Se ştie doar că în data de 7 februarie bancomatul a fost alimentat cu bani, deci atacatorii au acţionat la pont sau au urmărit activitatea reprezentanţilor societăţii care deţine nancomatul.

Până în prezent 15 astfel de bancomate au fost aruncate în aer în Romania, ultimele două atacuri similare a avut loc în cursul zilei de vineri 14 februarie la Arad şi Timişoara. Surse judiciare susţin că jaful de vineri dimineaţă din Vestul ţării nu are legătură cu cel din Sinaia. Modul de operare fiind diferit. În plus, la Timişoara au acţionat trei persoane, în timp ce la Sinaia au fost doar două, potrivit Adevarul.

https://psnews.ro/hotii-care-au-dat-atacul-la-bancomatul-din-sinaia-au-pierdut-pe-drum-o-suma-mare-de-bani-cum-au-reusit-sa-scape-de-politie-349244/

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.