Prahova

Incident aviatic pe aerodromul de la Strejnic. Un avion de mici dimensiuni s-a lovit de pistă la aterizare

Un incident aviatic a avut loc, miercuri după-amiază, pe aerodromul de la Strejnic, judeţul Prahova, unde un avion de mici dimensiuni s-a lovit de pistă în momentul aterizării, fără a exista victime.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, în incidentul aviatic a fost implicat un avion de mici dimensiuni folosit pentru cursuri de aviaţie.

Primele informaţii arată că aeronava s-a înclinat foarte mult în momentul aterizării.

George Barbu, director general al Şcolii de Aviaţie Civilă, a declarat pentru News.ro că este vorba despre un avion de tip Cesna 172 aparţinând Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă. La manşa aeronavei se afla un elev care are o experienţă de aproximativ 60 de ore de zbor, acesta fiind supravegheat de la sol de către instructor.

 „În momentul aterizării, aeronava s-a lovit de sol cu aripra dreaptă, apoi cu motorul, după care a capotat„, a spus Barbu.El a precizat că pilotul a ieşit singur din aeronavă, a mers la spital, unde s-a constatat că nu este rănit, după care a revenit la aerodrom pentru a asista la desfăşurarea anchetei.

În data de 08.05 2019 la ora 14.30, aeronava Cessna 172, înmatriculată YR-MDA, aparţinând Şcolii Superioară de Aviaţie Civilă, a fost implicată întrţun accident de aviaţie, soldat cu avarierea avionului. (…) Alături de autorităţile de investigaţie s-a constituit o comisie internă de anchetă a Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă, pentru a identifica cauzele evenimentului. Conducerea SSAVC a dispus ca toată activitatea de zbor să fie suspendată până la finalizarea anchetei”, se arată într-un comunicat al Şcolii de Aviaţie Civilă, potrivit digi24.ro.

https://psnews.ro/incident-aviatic-pe-aerodromul-de-la-strejnic-un-avion-de-mici-dimensiuni-s-a-lovit-de-pista-la-aterizare-281393/

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.