Prahova

Lista de candidaţi pentru Senat care era deschisă de artistul Nicolae Voiculeţ, respinsă definitiv de Curtea de Apel Prahova

Lista de candidaţi pentru Senat a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), care era deschisă la Prahova de artistul Nicolae Voiculeţ, a fost respinsă definitiv de Curtea de Apel Ploieşti. Lista a fost respinsă inițial de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Prahova din cauza faptului că pe ea nu se regăseau și femei candidate.

Lista depusă de AUR conţinea şapte propuneri de candidaţi, toţi bărbaţi, pe prima poziţie naistul român de talie internațională, Nicolae Voiculeţ.

Reprezentanţii formaţiunii politice au transmis printr-un comunicat că decizia BEJ este una „abuzivă”, relatează Agerpres.

Lista de candidaţi din partea AUR pentru Senat de la Prahova a fost respinsă integral pe motiv că nicio persoană de sex feminin nu a fost inclusă pe listă. În situaţii similare s-au aflat USR la Bistriţa-Năsăud, UDMR pe circumscripţia 43 (Diaspora) şi Pro România la Olt.

În cazul altor circumscripţii electorale liste numai cu persoane de acelaşi sex au fost admise direct de către circumscripţii. Toate partidele aflate în această situaţie, inclusiv AUR, au optat şi pentru retragerea celorlalţi candidaţi din listă, rămânând o singură persoană pe lista electorală.

În cazul USR la Bistriţa-Năsăud şi Pro România la Olt, instanţele de judecată au admis solicitarea de înscriere în curtea electorală, pentru AUR la Prahova acest fapt nu a fost admis, asta deşi deciziile luate pe cele două cazuri au fost aduse la cunoştinţa instanţei”, se precizează în comunicatul de presă.

Pentru acelaşi motiv, BEJ Prahova a respins şi lista de candidaţi pentru Senat a Partidului Socialist Român, pe care se regăsesc doar două candidate.

https://psnews.ro/lista-de-candidati-pentru-senat-care-era-deschisa-de-artistul-nicolae-voiculet-respinsa-definitiv-de-curtea-de-apel-prahova-454683/

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.