Prahova

Mai multe persoane, amendate cu câte 5.000 de lei în urma scandalului izbucnit într-un cartier din Ploieşti

Mai multe persoane au fost amendate cu câte 5.000 de lei în urma conflictului izbucnit, luni seară, într-un cartier din Ploieşti, după ce copiii a două familii s-au certat. Scandalul a fost aplanat de forţele de intervenţie după ce au fost trase două focuri de armă în plan vertical.

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, conflictul a izbucnit, luni seară, în cartierul Mimiu din municipiul Ploieşti, fiind implicate mai multe persoane care au aruncat cu pietre, distrugând trei autoturisme parcate şi incendiind unul din acestea.

Acolo au fost trimise mai multe patrule de siguranţă publică, luptători SAS, jandarmi, militari şi poliţişti locali care au intervenit pentru încetarea conflictului. Pentru dispersarea celor implicaţi a fost folosit armamentul din dotare, fiind  trase două focuri de armă în plan vertical, scrie News.ro.

Totodată, a fost solicitat şi un echipaj ISU pentru lichidarea incendiului.

În urma conflictului, nicio persoană nu a necesitat transportul la spital.

Din cercetări s-a stabilit faptul că incidentul s-ar fi produs în urma unor discuţii purtate în contradictoriu între copiii a două familii care locuiesc în zonă, restul fiind rude ale acestora care au ieşit în stradă şi au asistat la conflict„, arată sursa citată.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea a ordinii şi liniştii publice, distrugere, distrugere din culpă şi lovire sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea dispunerii de măsuri legale în consecinţă din punct de vedere penal.

De asemenea, cei implicaţi în conflict au fost sanctionaţi contravenţional pentru încalcarea Ordonanţei Militare nr. 3  cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare, verificările fiind continuate marţi pentru identificarea şi sancţionarea celor prezenţi în stradă, pentru încălcarea actului normativ menţionat.

https://psnews.ro/mai-multe-persoane-amendate-cu-cate-5-000-de-lei-in-urma-scandalului-izbucnit-intr-un-cartier-din-ploiesti-371507/

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.