Prahova

Managerul general, directorul medical şi directorul de îngrijiri de la Spitalul Judeţean Ploieşti au demisionat

Managerul general, directorul de îngrijiri şi directorul medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti au demisionat, vineri, la câteva zile după ce ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, care a făcut o vizită neanunţată în unitatea medicală, a cerut remedierea urgentă a problemelor şi retragerea acreditării unităţii. Colegiul Medicilor Prahova a anunţat că respinge “orice intenţie de a transfera întreaga responsabilitate asupra corpului medical”.

Potrivit unui comunicat postat, vineri, pe site-ul SJU Ploieşti, directorul medical al spitalului şi directorul de îngrijiri medicale au cerut încetarea contractelor de administrare, începând din data de 8 aprilie, cereri aprobate de managerul unităţii medicale, în timp ce directorul financiar contabil a cerut intrarea în concediu de odihnă, lucru care nu a fost aprobat de către manager.

În comunicat se precizează şi faptul că managerul unităţii, Marius Niculescu, a cerut încetarea contractului de management pe care îl avea începând cu anul 2016 şi care ar fi expirat în luna iunie a acestui an.

Preşedintele Consliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a declarat pentru News.ro că nu a ajuns la mapa sa deminsia managerului şi că o decizie va fi luată de către conducerea CJ săptămâna viitoare.

Demisia conducerii Spitalului Judeţean din Ploieşti vine după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a făcut o vizită neanunţată la spitalul ploieştean, unde a găsit numeroase nereguli.

Colegiul Medicilor Prahova a anunţat vineri, într-un comunciat de presă, că respinge “orice intenţie de a transfera întreaga responsabilitate asupra corpului medical”.

”Sprijinim demersul colegilor noştri şi ne vom implica activ în rezolvarea problemelor cu care se confruntă, conştienţi fiind că imaginea lor ca profesionişti nu trebuie să fie afectată de astfel de situaţii extra profesionale” se arată în comunicatul Colegiului Medicilor, scrie news.ro.

https://psnews.ro/managerul-general-directorul-medical-si-directorul-de-ingrijiri-de-la-spitalul-judetean-ploiesti-au-demisionat-273659/

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.