Economic

Marius Bodea susţine că autostrada Ungheni – Iaşi – Târgu Mureş este blocată de incompetenţa ministrului Răzvan Cuc

Deputatul PNL Marius Bodea susţine că proiectul autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş este îngropat de “incompetenţa“ ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, precizând că niciunul din termenele asumate de PSD pentru acest proiect nu a fost respectat.

Marius Bodea, secretarul Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaţilor, afirmă, într-un comunicat de presă, că autostrada dintre Moldova şi Transilvania bate pasul pe loc şi că în loc să vedem că lucrurile se mişcă, termenele asumate de PSD în urma presiunilor societăţii civile, dar şi ale opoziţiei, nu sunt respectate.

Autostrada Moldova – Transilvania este îngropată de incompetenţa actualul ministru PSD Răzvan Cuc. Nimic din ceea ce şi-au asumat public cei din Ministerul Transpoturilor nu a fost realizat. Nici fantasmagoria inventată de PSD cu Parteneriatul Public- Privat pentru tronsonul Târgu Neamţ – Iaşi nu a fost concretizată“, afirmă deputatul PNL Marius Bodea.

El susţine că, potrivit calendarului stabilit de autorităţi, până acum trebuia anunţat câştigătorul pentru tronsonul Târgu Neamţ – Iaşi prin parteneriat public – privat şi trebuia scoasă la licitaţie construirea unui pod peste Prut şi, implicit, a tronsonului de autostradă pe relaţia Iaşi- Ungheni. Totodată, liberalul precizează că PSD nu şi-a respectat nici promisiunea că va depune documentaţia în vederea finanţării pentru ”partea montană” a autostrăzii.

Nimic din toate acestea nu s-au întâmplat. Mai mult, din lista proiectelor majore ce urmează să fie transmise la Comisia Europeană, lipseşte autostrada Moldovei.  Într-un mod premeditat, parcă pentru a se răzbuna pe moldovenii care i-au votat într-un procent foarte mare la alegerile parlamentare din 2016, PSD şi Guvernul Dăncilă refuză să facă demersurile necesare în vederea realizării autostrăzii. În schimb, ministrul Cuc anunţă alte proiecte de infrastructură în Moldova, cel mai recent fiind drumul expres Piatra Neamţ – Bacău, de parcă prosteala ar merge la infinit“, mai spune deputatul Marius Bodea, citat de news.ro.

Liberalul adaugă că “în loc să termine ceea ce şi-au asumat din 2016, cei din PSD lansează noi promisiuni, care niciodată nu vor putea fi onorate, doar-doar moldovenii vor uita bătaia de joc şi sfidarea cu care au fost trataţi de această guvernare incompetentă“.

Sursa Articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Economic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Economic

Se anunță noi ajutoare de stat: Acum și pentru firmele de cultură

Stirile PH17/11/2020

Fonduri nerambursabile ElectricUp: Site-ul și perioada de înscrieri

Stirile PH17/11/2020

Investiții străine în România: De la biocombustibil produs de germani la mobilă făcută de chinezi

Stirile PH17/11/2020

Virgil Popescu: Avem deja surplus de gaze în România

Stirile PH17/11/2020

Comisia Europeană: Autoritățile române vor trebui să ia în considerare acțiuni fiscale structurale

Stirile PH17/11/2020

Solicitanții din Măsurile 1 și 2 riscă să piardă ajutoarele, dacă nu semnează la timp contractul de finanțare primit prin aplicație

Stirile PH17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.