Economic

Petre Daea i-a predat, oficial, ştafeta lui Jari Leppa, ministrul Agriculturii din Finlanda

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea, a predat marţi, oficial, la finalul Consiliului AgriFish de la Luxemburg, ştafeta către Jari Leppa, ministrul Agriculturii din Finlanda, ţara care va prelua preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene de la 1 iulie 2019.

Conform unui comunicat al MADR remis, joi, AGERPRES, ştafeta a fost predată în prezenţa reprezentanţilor statelor membre şi a Comisarului european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Phil Hogan.

Momentul predării este un moment extraordinar, de mare responsabilitate. Acum când predau această misiune mă gândesc la munca comună pe care am desfăşurat-o şi pentru care vreau să vă mulţumesc. Este succesul dumneavoastră, al tuturor, al fiecăruia de aici din această sală şi nu numai, este succesul funcţionarilor din statele noastre, al tuturor celor care au deschis şi au închis uşa în locaţiile pe care noi le-am folosit pentru a dezbate, pentru a lucra, pentru a lua decizii. Tuturor vreau să le mulţumesc„, a afirmat Petre Daea.

Ministrul a oferit omologului său din Finlanda un cadou simbolic, al continuităţii, un ceas, pentru a sublinia că timpul este extrem de valoros şi i-a urat mult succes în exercitarea mandatului său.

Cu această ocazie, Jari Leppa a precizat că doreşte să continue activitatea cu acelaşi ritm susţinut pe care România l-a impus pe perioada celor şase luni de mandat.

La rândul său, Phil Hogan, a apreciat activitatea desfăşurată de echipa României pe perioada Preşedinţiei Consiliului UE, care a menţinut un nivel ridicat al ambiţiilor şi a impus un mod de lucru intens la nivelul tuturor statelor membre, astfel încât să se realizeze cât mai multe progrese în timpul celor şase luni de Preşedinţie.

Sursa Articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Economic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Economic

Se anunță noi ajutoare de stat: Acum și pentru firmele de cultură

Stirile PH17/11/2020

Fonduri nerambursabile ElectricUp: Site-ul și perioada de înscrieri

Stirile PH17/11/2020

Investiții străine în România: De la biocombustibil produs de germani la mobilă făcută de chinezi

Stirile PH17/11/2020

Virgil Popescu: Avem deja surplus de gaze în România

Stirile PH17/11/2020

Comisia Europeană: Autoritățile române vor trebui să ia în considerare acțiuni fiscale structurale

Stirile PH17/11/2020

Solicitanții din Măsurile 1 și 2 riscă să piardă ajutoarele, dacă nu semnează la timp contractul de finanțare primit prin aplicație

Stirile PH17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.