Prahova

Prahova: Municipiul Ploieşti va avea 20 de tramvaie achiziţionate cu bani europeni

Municipiul Ploieşti va avea 20 de tramvaie achiziţionate cu fonduri europene asigurate prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, se arată într-un comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) remis, luni, AGERPRES.

Valoarea finanţării nerambursabile este de 157,5 milioane de lei, iar perioada de implementare este de 48 de luni. Tramvaiele au lungimea de 18 metri şi vor deservi rutele de transport public nr. 101 şi 102 din Ploieşti.

Ordinul de finanţare a proiectului a fost semnat pe 27 septembrie 2019, de ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar investiţia va fi implementată de MDRAP (în calitate de lider de parteneriat) şi municipiul Ploieşti (în calitate de partener). Obiectivul proiectului îl reprezintă promovarea mobilităţii urbane durabile prin crearea unui sistem de transport public eficient, ecologic şi modern în municipiul reşedinţă de judeţ Ploieşti„, se mai arată în comunicatul MDRAP.

POR 2014-2020 este unul dintre programele prin care România poate accesa fondurile europene structurale şi de investiţii provenite din Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), în perioada actuală de programare.

Conform MDRAP, alocarea estimată se ridică la 8,38 miliarde euro, dintre care 6,86 miliarde de euro reprezintă sprijinul UE (prin FEDR), iar 1,52 miliarde de euro – contribuţia naţională. Autoritatea de Management a programului funcţionează la nivelul MDRAP.

https://psnews.ro/prahova-municipiul-ploiesti-va-avea-20-de-tramvaie-achizitionate-cu-bani-europeni-313964/

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.