Prahova

Angajată a Poștei Române, diagnosticată pozitiv cu COVID-19

„Suntem alături de ea. În prezent nu prezintă niciun simptom, cu alte cuvinte este asimptomatică. A intrat în concediu medical pentru afecțiuni legate de coloana vertebrală. Ieri a fost testată pozitiv și a fost transferată imediat la Spitalul Colentina. Suntem în permanent contact cu ea și cu reprezentanții DSP pentru a stii care este protoculul pe care îl avem de urmat”, a declarat astăzi, la Realitatea PLUS, directorul general al Poștei Române, Horia Grigorescu.

Potrivit lui Grigorescu, activitatea din cadrul Oficiului Poștal 86 din Capitală a fost suspendată pentru două-trei zile pentru a se face dezinfecția, iar personalul se află în izolare la domiciliu.

Oficialul a precizat că au trecut 13 zile de la ultimul contact avut de angajat Poștei Române cu personalul din cadrul oficiului unde lucra. Totodată, el a precizat că nici în rândul celorlalți 23 de angajati nu există simptome specifice infectării cu COVID-19.

În ceea ce privește calendarul distribuirii pensiilor, Horia Grigorescu a spus că „nu există devieri de la calendarul normal”, angajații de la Oficiul Poștal 86 fiind ajutați de colegii lor de la alte alte oficii poștale.

Cât privește măsurile luate de instituția pe care o conduce pentru protejarea propriilor angajați, Grigorescu a spus că au fost luate „măsuri graduale”. „Am ajuns acum la acel nivel de protecție, astfel încât angajații să aibă mănuși, măști și dezinfectant”, a precizat șeful Poștei Române, menționând că o altă măsură a vizat termenul foarte scurt de interacțiune dintre angajații instituției și beneficiari. 

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.