Prahova

Anunț de la meteorologi. Cum va fi vremea în weekend

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 11 grade. Cerul va fi variabil în nord și nord-est și mai mult senin în rest.

Vântul va sufla moderat în Dobrogea, Bărăgan și la munte, cu unele intensificări pe creste, dar va fi în general slab în celelalte regiuni. Izolat, în zonele joase, dimineața vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură.

Mâine, valorile termice, în special cele diurne, vor fi mai ridicate decât mediile climatologice specifice datei, chiar cu mult în zonele de deal și munte precum și în sudul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade la Miercurea Ciuc și 14 grade la Drobeta. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, însă doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe și polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Izolat, în zonele joase de relief, dimineața vor fi condiții de ceață.

Duminica, valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 5 și 14 grade, cu cele mai mari in sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară in vest unde vor fi local si precipitatii predominant sub forma de ploaie si izolat condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Izolat vor fi condiții de ceață. 

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.