Sport

Coronavirus: Fotbalul mai așteaptă în Italia. Ce spun responsabilii guvernamentali

Cluburile din campionatul italian şi Federaţia Italiană de Fotbal și-ar fi dorit să  reia antrenamentele pe 4 mai, iar meciurile să reînceapă trei săptămâni mai târziu.

”În următoarele zile, după ce vom avea o discuţie şi cu ministrul Sănătăţii, vom putea decide în privinţa reînceperii campionatului şi care vor fi modalităţile pe care echipele le vor aborda în ceea ce priveşte antrenamentele”, a spus Spadafora, citatr de Agerpres. Săptămâna trecută, toate cele 20 de cluburi din Serie A şi-au exprimat acordul pentru reluarea sezonului când situaţia sanitară o va permite în Italia, ţară puternic afectată de pandemia de coronavirus. Campionatul a fost suspendat pe 9 martie din cauza SARS-CoV-2.

„Adunarea Lega Serie A s-a reunit şi a confirmat, prin votul unanim al celor 20 de cluburi care au participat la o videoconferinţă, intenţia sa de a duce la capăt sezonul sportiv 2019-2020”, menţiona un comunicat. Liga a precizat că reluarea campionatului va putea avea loc doar dacă „guvernul va autoriza desfăşurarea acestuia, în deplina respectare a normelor privind protecţia sănătăţii şi de securitate”.

Italia este una dintre cele mai afectate state în ceea ce privește intensitatea noului coronavirus. Până miercuri fuseseră raportate aproape 184.000 de infectări și mai mult de 24.000 de victime.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sport
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Sport

Cupa României: Programul complet al disputelor din 16-imi

redactie17/11/2020

Ajuns la 34 de ani, Rafael Nadal și-a anunțat prioritățile pentru finalul carierei

redactie17/11/2020

Dan Petrescu și motivul pentru care a spus că va pleca de la CFR Cluj

redactie17/11/2020

Cluj Napoca va găzdui anul viitor Campionatul European de atletism pe echipe

redactie17/11/2020

Circulație feroviară întreruptă între București și Timișoara, la Balota, unul dintre cele mai periculoase tronsoane de cale ferată

redactie16/11/2020

Antrenorul Răzvan Lucescu are Covid-19. El va intra în izolare. Echipa pe care o antrenează este decimată de coronavirus

redactie15/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.