Monden

3 cuvinte care au îngrozit lumea! Răspunsul unui criminal în serie, întrebat dacă simte remușcări

Gibson, originar din Indiana, Statele Unite, a primit pedeapsa capitală. Acesta îşi trăieşte ultimele zile. Bărbatul a fost condamnat la moarte după ce a ucis cu sânge rece trei femei. Se pare, însă, că numărul victimelor este mult mai mare, printre acestea fiind atât femei, cât şi bărbaţi. „Poliţiştii habar nu au câţi am ucis, de fapt. Motivul e simplu: nu le-am spus chiar tot ce am făcut…”, a povestit criminalul, senin.

„Toată lumea crede că, dacă am ucis, am făcut-o pentru că aş fi avut o copilărie nefericită. Se gândesc că poate am fost abuzat. Se întreabă dacă nu cumva am fost, de mic, şi piroman… Ei bine, nimic din toate astea nu s-au întâmplat! Am avut o copilărie normală. Am crescut ca orice copil normal”, a spus acesta, într-un interviu acordat din spatele gratiilor.

Prima sa victimă a fost o femeie de 44 de ani, Hodella. Când a fost întrebat de ce a ucis-o, Gibson a răspuns: „Aşa am simţit. Nu trebuia să am un motiv…”

Şocat de sinceritatea de care dădea dovadă, jurnalistul care i-a luat interviul a vrut să ştie dacă mai simţea în sufletul său vreo urmă de umanitate, de compasiune. „Nu cred că simt niciun fel de compasiune. Pur şi simplu nu m-au afectat. Pot să ucid şi, în secunda următoare, să merg la masă. Nu îmi pasă”, i-a răspuns acesta.

„La început, eram puţin nervos… Eram destul de agitat. Apoi, după prima crimă… m-am obişnuit. A început să fie ceva aproape natural”, a mai spus acesta.

Şi asta nu era totul. Bărbatul a mărturisit, cu aceeaşi seninătate, că printre victimele sale se aflau şi bărbaţi. „Pur şi simplu nu au găsit cadavrele. Aşa că nici eu n-am spus nimic despre ele…”, a adăugat acesta.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Monden
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Monden

Caricaturist român renumit, mort din cauza COVID-19

redactie09/11/2020

Vedetă TV din România, desfigurată într-un magazin din Capitală

redactie08/11/2020

FOTO-VIDEO Pagube de milioane de euro la vila arsă a lui Irinel Columbeanu

redactie03/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Doliu în lumea filmului. Un mare actor, împușcat mortal 

redactie01/11/2020

Drama neștiută a actorului Sean Connery: se lupta cu o boală gravă. „În ultima vreme, nici nu mai putea să vorbească” 

redactie31/10/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.