Prahova

Gabriel Oprea: ”La Suceava, sunt convins că se va tăia în CARNE VIE”

Miercuri au apărut imagini revoltătoare cu un ambulanțier din Câmpulung Moldovenesc trimis la un caz de infectare cu coronavirus în combinezon prins cu bandă adezivă. Asta pentru că matarialele sanitare pe care le au la dispoziție de acolo sunt mult prea mici și nu pot fi folosite altfel. Cei de la Serviciul de Ambulanță s-au plâns de faptul că trebuie să folosească banda adezivă pentru a acoperi rupturile costumelor.

Situația a fost comentată de fostul vicepremier Gabriel Oprea, care a promis într-o intervenție anterioară, la Realitatea PLUS, că va vorbi cu secretarul de stat Ionel Paul Oprea, militar de carieră, trimis la Suceava să coordoneze conducerea militară de la spital.

”Aseară am discutat împreună, v-am promis că iau legătura cu factori de răspundere, am vorbit cu domnul general chirurg Paul Oprea, cu domnul Raed Arafat, care este unul dintre cei mai credibili și profesioniști oameni din România, sunt convins că vor lua toate măsurile ca aceste lucruri să nu se mai întâmple la Suceava, să se lămurească lucrurile. V-a spus domnul Arafat că este o anchetă în derulare. Sunt convins că se va tăia în carne vie. Cine a greșit în mod abuziv să plătească”.

Obiectivul strategic al statului român este să protejeze toți cetățenii în această stare excepțională. Cine se crede boietul șef trebuie să dispară. Acum trebuie să dăm dovadă de profesionalism în primul rând. Paul Oprea este un profesionist, sunt convins că el și conducerea de la Suceava au deja rezultate pozitive”, a opinat Gabriel Oprea la Realitatea PLUS..

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.