Prahova

Muzicieni români, concert în orașul VIRUSULUI UCIGAȘ din China. Ce au pățit la revenirea în țară

 

Din orchestra care a fost în turneu în China fac parte 50 de oameni. Aceștia s-au întors marți, 21 ianuarie, la Timișoara, din China.

Cei 50 de muzicieni sunt din Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Brașov, București și Constanța și au avut un turneu de 50 de zile în China, potrivit tion.ro.

Calendarul turneului arată că artiștii români au fost în Wuhan de două ori, în perioada 3-5 decembrie 2019, când încă nu apăruseră oficial cazurile de îmbolnăvire cu noul coronavirus, Concertul inaugural al turneului a fost la Wuan Qintai Grand Theatre, în primele zile din decembrie 2019. Muzicienii s-au întors în Wuhan, în 2 ianuarie, însă au trecut doar prin aeroport, în drum spre un alt concert, la Chongqing. 

Cei 50 de români au plecat din Beijing  spre Europa  abia pe 20 ianuarie. La începutul acestei săptămâni  deja erau raportate peste 1.000 de infectări cu Coronavirusul în cel puțin cinci țări și fuseseră anunțate șase decese, până miercuri s-a ajuns la 17 de morți.  

Orașul Wuhan este epicentrul unei epidemii de infecție, zona zero a noului tip de Coronavirus. Oficialii chinezi au sfătuit oamenii să nu viziteze deloc zona Wuhan. 

Potrivit Timiș Online, artiștii timișoreni au venit luni la Sala Capitol, direct de la aeroport, pentru a se întâlni cu colegii aflați la repetiții. Marți au fost la analize și se ține legătura cu Direcția de Sănătate Publică.

Cei 18 angajați ai Filarmonicii din Timișoara vor sta acasă în următoarele 14 zile, într-un fel de carantină.

Nu se știe dacă și ce măsuri s-au luat în privința celorlalți muzicieni care sunt din Arad, Oradea, Cluj, Brașov, București și Constanța.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.