Prahova

Orlando Teodorovici anunță dezastrul, după Florin Cîțu

”Când Cîțu vorbește, vorbește, vorbește….răspunsul tare îl cam ocolește!

După ce a fost aspru criticat pentru atitudinea de precupeață, care lua de ici, de colo subiecte ofertante pentru publicul deschis și receptiv, pe care le îmbogățea cu manipulări mizerabile, dezinformări, denigrări și alte fakenews, mai nou, de când este și ministru, Cîțu a schimbat abordarea. Pozează acum în tipul relaxat, calm, optimist, chiar hotărât să aducă în mesajul public ideea de preluare a frâielor unei țări care a așteptat prea mult un lider, un partid și un guvern de iluminați, vizionari, profeți….

După ce a negat constant orice măsură luată de guvernarea PSD, este acum în situația de a răspunde unor întrebări pertinente legate de ceea ce poate face guvernul căruia îi aparține și care este în situația de a demonstra că este responsabil și că ia decizii pentru creșterea bunăstării economice și sociale.

Pe bună dreptate, este întrebat cu subiect și predicat dacă vor crește salariile, pensiile și alocațiile pentru copii. Răspunsul ministrului finanțelor a fost mai degrabă evaziv-exploziv, într-un crescendo al iritării, de la sunt bani alocați, dar vor crește cu cât ne va permite bugetul la un moment dat, în funcție de execuția bugetară, sunt niște scenarii economice, nu iau de la investiții ca să dau pe salarii și pensii și, bineînțeles, a culminat cu… subiectul ăsta este unul de campanie electorală și la impertinența de a acuza presa de isterie.

Asta este asumarea și responsabilitatea de care vorbea un președinte despre guvernul său?

În „România lor” și în finanțele păstorite de Cîțu putem deja vorbi de dezechilibre bugetare și vom vorbi de imense dezechilibre macroeconomice.

Și amânarea sau prorogarea este o formă de negare a realității, așa cum uitarea este lașitate, iar lașitatea este cea mai cumplită formă a negației. Dacă pentru acest guvern și pentru PNL, în general, negarea unei afirmații este o practică asumată, ne imaginăm că negarea negației este ridicată la rang de convingere”, scrie Eugen Teodorovici.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.