Prahova

Peste 30 de pacienți confirmați și suspecți de COVID-19, internați la Spitalul din Sf. Gheorghe

Spitalul a anunțat într-un comunicat că în acest moment sunt internați 24 de pacienți confirmați cu COVID-19, iar alți 14 așteaptă să fie testați.

La secţia de Terapie Intensivă, miercuri erau internaţi 4 pacienţi, dintre care doi sunt suspecţi, iar alţi doi sunt confirmaţi cu noul coronavirus. Managerul spitalului, Andras-Nagy Robert a declarat că dintre aceştia, doi sunt intubaţi, iar unul este în stare critică.

În spital a fost înregistrat recent decesul unui pacient, pentru care se aşteaptă rezultatul probei prelevate, în vederea infirmării sau confirmării prezenţei virusului COVID-19.

„Avem 14 pacienţi suspecţi internaţi astăzi (miercuri, 8 aprilie – n.red.), la ora 13:00, dintre care unul este la ATI, în stare cât de cât normală, deci nu e în stare critică. Tot la ATI avem alţi 3 pacienţi: un pacient în stare critică, iar doi sunt intubaţi, un suspect şi un pacient confirmat. Deci, practic, la ATI din cei 4 pe care îi avem la noi, doi sunt suspecţi şi doi sunt confirmaţi. Sunt 22 de pacienţi testaţi pozitiv, care sunt internaţi în secţia COVID-19”, a explicat managerul spitalului.

Citește continuarea pe realitateadecovasna.net.

Am avut un deces, dar la data decesului pacientul avea calitatea de suspect, iar la momentul acesta rezultatul de confirmare sau infirmare nu a ajuns. A fost recoltată probă şi nu am primit rezultatul (…) În perioada scursă, din 6 aprilie, ora 13:00, şi până în data de 8 aprilie, ora 13:00, avem un pacient externat de pe secţia de COVID-19 iar numărul total al pacienţilor testaţi pozitiv este 24”, 

Până miercuri, numărul persoanelor confirmate cu noul coronavirus a ajuns la 57, la nivelul județului Covasna, cu două mai multe faţă de câte au fost raportate marţi.

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.