Prahova

SUCEAVA: Un pacient a fost ținut 10 ORE în Ambulanță în fața spitalului. Asistentă: ”Suntem CARNE DE TUN”

O asistentă de la Ambulanță a declarat, la Realitatea PLUS, că mulți dintre colegii săi stau zilnic peste 3-4 ore, până la 10 ore, să predea un pacient.

”Colegii mei au stat ieri 10 ore până au predat un pacient. Au fost trimiși de la un doctor la altul în timp ce pacientul țipa de durere, cerea un medicament.

Suntem carne de tun, noi, cei de la ambulanță, nu știm ce să mai facem, suntem disperați, supărați, indignați. Când un echipaj pleacă echipat la un caz din acesta, celelalte echipaje rămân plângând. Noi suntem pregătiți, dar, uitați, apar situații de genul acesta în care colegii stau zeci de ore să aștepte să fie preluați pacienții.

Suntem amenințați, jigniți. Eu îmi asum ceea ce spun. Sunt colegi care au avut simptome de covid și nu au fost testați. Îl plângem pe coleguil nostru ambulanțier care a murit ieri, puteam fi oricare dintre noi în locul lui”, a fost strigătul de ajutor al unui cadru medical de la Ambulanță.

Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava spune că este consternat de ce a auzit. ”Este revoltător, dezastruos, sunt consternat de ce aud. Ca medic, nu este posibil așa ceva. Urgența este exceptată de la orice. Pacientul trebuie adus în cel mai scurt timp la unitatea de primiri urgențe. Când ajunge ambulanța, pacientul trebuie luat imediat. Factorii decizionali ar trebui să se trezească și să acționeze în consecință. Aseară, la 22.00, nu a răspuns nimeni la telefon, nici conducerea spitalului, nici domnul secterar de stat Oprea, nici ministrul Sănătății. Doamna asistentă are dreptate, ei sunt carne de tun”, a declarat Sorin Hâncu la Realitatea PLUS.

Sursa articol

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.