Prahova

Tăriceanu NU vrea alianțe: ALDE va merge pe liste proprii la alegerile locale

 

Ce dorește Tăriceanu: ALDE, singur la locale. NU vrea alianțe

Despre posibilele alianțe pentru alegerile locale din acest an, Tăriceanu a susținut că cea mai bună variantă pentru ALDE este să candideze pe liste proprii, adică singur, și nu alături de alte partide.

„Mâine (miercuri – n.red.) avem reuniunea Delegației permanente, legat de organizarea alegerilor locale. Mai trebuie sa discutam ceva, simultaneitatea localelor cu parlamentarele. (…) Toate partidele isi fac diferite calcule. Sondajele arata ca PNL este capabil sa obtina majoritate, dar nu absoluta, nu vad acum niciun partid capabil sa obtina majoritate absoluta, adica de 50 plus unul. (…) 

Prima opțiune pe care le-am pus-o colegilor pe masă e să mergem singuri (la alegerile locale – n.red.), așa cum am mers și în 2016 și am intrat și în consiliile locale, și în consiliile județene, și în Parlament. (…) Prima opțiune a noastră e să mergem pe liste proprii. Eu continuu să cred că în România, valorile și principiile liberale trebuie să fie reprezentate de un partid. PNL nu mai e un partid liberal, face parte din familia populară… (…) Acesta e motivul pentru care, pentru noi, cea mai buna soluție pentru noi e sa mergem la alegeri singuri. După aceeea vedem”, a spus Tăriceanu.

Sloganul lui Tăriceanu pentru alegerile locale: „Fără incompetenți în funcții publice!”

Solicitarea străzii după OUG 13 din 2017 „Fără penali în funcții publice” pare să-i inspire, pe rând pe politicienii români. Mai întâi a fost transformată într-o inițiativă cetățenească de USR. În acest an, sloganul pare să-i inspire pe cei de la PSD și ALDE, foști parteneri de guvernare timp de doi ani și jumătate.

În urmă cu două săptămâni, social-democratul Claudiu Manda le cerea colegilor de partid să nu mai susțină „proști în funcții publice”, iar acum liderul ALDE propune un slogan „fără incompetenți în funcții publice”.

„Faptul că venim cu oameni noi nu este o garanție că lucrurile merg bine. Trebuie să fie oameni competenți ca lucrurile să meargă bine. Și de asta, de exemplu, am propus colegilor mei ca sloganul nostru de campanie (pentru alegerile locale – n.red.) să fie `Fără incompetenți în funcțiile publice!` Pentru că într-adevăr corupția ucide, dar prostia ucide și mai rău! Și prostie, slavă Domnului, e berechet!”, a punctat Tăriceanu marți seară la Realitatea PLUS. 

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.