Prahova

VIRUSUL UCIGAȘ. Artiști români, în CARANTINĂ după ce s-au întors din China

Mai mulți artiști de la Filarmonica Banatul, din Timișoara, și de la alte filarmonici din țară au concertat în orașul Wuhan, din China, zona unde a apărut virusul ucigaș. Muzicienii români s-au întors în țară marți, după un turneu de 50 de zile.

Oficialii chinezi au sfătuit oamenii să nu viziteze deloc zona Wuhan. Orașul este epicentrul unei epidemii de infecție, zona zero a unui nou tip de coronavirus care a ucis 17 oameni, în câteva zile.

VIRUSUL UCIGAS // VIRUS CHINA. România, în stare de alertă. Ce măsuri au luat autoritățile din țara noastră

Autoritățile de la noi au intrat în alertă. La Ministerul Sănătății s-au întâlnit mai mulți specialiști în sănătate publică, microbiologie și boli infecțioase. Și au dispus o serie de măsuri împotriva virusului din China. 

În spitale, regulile de igienă ar urma să fie mai stricte. De asemenea, se vor cumpăra teste rapide pentru a depista persoanele infectate. 

VIRUSUL UCIGAS // VIRUS CHINA. Și pe aeroporturi se vor lua măsuri speciale. Pasagerii ar urma să fie chestionați la intrarea în țară, dar și informați despre eventualele simptome ce pot apărea timp de 14 zile. Dacă le observă, sunt obligați să se prezinte la medic. În plus, pe aeroporturi ar putea fi montate camere cu termoviziune, pentru a-i depista pe călătorii cu febră.

În cazul în care virusul va fi confirmat la noi în țară, bolnavii vor fi izolați în mod obligatoriu, câte unul în rezervă. 6 spitale de boli infecțioase din toată țara sunt cele care vor interna pacienţii care vor fi depistați cu noul virus gripal. Este vorba de spitalele din Iași, Timișoara, Constanța, Cluj, dar și de spitalele ”Matei Balș” și ”Victor Babeș” din București.

VIRUSUL UCIGAS. Recomandările medicilor

VIRUSUL UCIGAS // VIRUS CHINA. Pentru a evita îmbolnăvirea, medicii ne recomandă să utilizăm măşti care acoperă gura şi nasul, să ne spălăm corect pe mâini și să evităm să călătorim în zonele în care a fost confirmată prezența virusului. 

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prahova
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Prahova

Incendiu la un service auto din Breaza. Mai multe butelii cu oxigen se află în încăperea cuprinsă de flăcări

Stirile PH19/03/2021

Consiliul Director al Fundației Județene pentru Tineret Prahova convoacă Adunarea Generală a Organizațiilor de/pentru Tineret a FJT Prahova

Stirile PH18/03/2021

Membrii Fundației Județene pentru Tineret Prahova solicită întrunirea Adunării Generale

Stirile PH17/02/2021

S-au finalizat reparațiile la Unitatea de Primiri Urgență de la Spitalul Județean Ploiești

Stirile PH12/02/2021

Setul integral de restricții, adoptat oficial: Creșele, școlile și grădinițele se închid, revine munca de acasă, circulația pe timp de noapte e interzisă, programul mall-urilor și magazinelor e permis doar până la ora 21.00

Stirile PH06/11/2020

Ploieşti: Asistaţi social, revoltaţi că au fost cooptaţi în programul curăţenie generală început în oraş

Stirile PH04/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.