Politic

Orban, ultimele declaraţii înainte de votul pe moţiune: „Nu voi răspunde la nicio minciună nenorocită rostită de aici”

„Nu voi răspunde la nicio bădărănie şi nicio minciună nenorocită rostită de aici. Am să repet mesajul: ştiu că aveţi probleme cu cititul. Dar noi am prorogat intrarea în vigoare a coplăţii şi a contribuţiilor financiare în spitalele private. Fiţi atenţi, măcar ascultaţi dacă aveţi probleme cu cititul. 

Văd că vă luptaţi în continuare cu băncile. EU am aici, unde e dl Simonis, un proiect de lege intitulat „propunere legislativă privind exonerarea clienţilot băncilor din domeniul locativ”. Proiect de lege care are acelaşi conţinut ca proiectul de OUG iniţiat de dl Ion Ştefan şi pe care dvs l-aţi înaintat. Nu sunteţi de acord, dle Simonis? Nu am adoptat OUG pentru că am remarcat că există un consens parlamentar, atât timp cât au semnat aici toţi membrii grupurilor parlamentare, mai puţin de la un grup. 

Îmi dau seama că nu mai există limită a neruşinării la PSD. De ce luăm împrumuturi? Pentru deficitul bugetar pe care ni l-aţi lăsat în cârcă şi pe care suntem obligaţi să îl aducem rapid la nivelul reglementat de UE. În trei ani de guvernare aţi împrumutat fără să daţi drumul la vreun proiect de autostradă, le-aţi pitit în PPP-uri şi  nu aţi făcut nimic altceva decât a bloca proiectele respective, împiedicând dezvoltarea României, 95 de miliarde. Asta pentru a acoperi găurile şi minciunile prezentate în legea bugetului din 2019. 

Dvs vorbiţi de OUG?” Şi de luat primari cu japca? Cine a dat OUG 55? Nu dvs, PSD? Cine a luat primarii în prag de alegeri? Nu i-a luat pe nimic, ci cu mită din bani publici prin PNDL 1, aşa cum s-a arătat evident prin deluarea programelor”, a spus Ludovic Orban. 

„O să punem în practică şi recomandările Comisiei de la Veneţia. O să vă arăt că minţiţi prin omisiune. Despre împrumuturi. În ianuarie 2020, guvernul PNL s-a împrumutat cu o dobândă de 3,5 la sută. Echivalent, în martie 2019, Guvernul PSD s-a împrumut cu peste 4 la sută dobândă. Aţi pus pe spinarea copiilor şi nepoţilor noştri credite pe care trebuie să le ramburseze ca să păpaţi banii prin sifonări şi subvenţii. NU aşa se conduce România”, a mai spus premierul. 

„Vă miroase urât un ministru din mediul privat? Îl atacaţi în absenţă, eu am fost învăţat acasă să nu atac în absenţă. Ar trebui să fim mândri de un astfel de ministru, primit în Academia Franceză, nu să îl batjocorim prin fake news-uri. Aţi greşit când l-aţi trimis pe dl senator, care a fost ministru de externe, în timpul alegerilor prezidenţiale în care s-au încălcat drepturile românilor din diaspora grosolan, să mă înveţe pe mine de drepturi electorale. El să mă înveţe de recomandările Comisiei de la Veneţia? Recomandările sunt valabile doar când sunt afectate negativ drepturile electorale, când se restrânge democraţia, nu când se întăreşte democraţia! Nu îi mai minţiţi pe oameni, profitând de faptul că nu cunosc şi nu sunt informaţi”, a mai spus Ludovic Orban. 

Sursa articol

Servicii de arhivare fizica

Documentele trebuie pastrate si depozitate cu grija, in spatii special amenajate in cadrul carora factorii mentionati anterior sunt strict controlati iar efectual acestora este drastic monitorizat si diminuat. Documentele vechi nu sunt numai documente!

SOLUTII TERMICE cu RANDAMENT SPORIT

ÎNCĂLZIREA PRIN PELEȚI DIN LEMN SAU DIN HARTIE: Convenabila, accesibila si de durata!

Click aici si vezi oferta!

Adauga Comentariu

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politic
@#

Stirile PH va prezinta informatii zi de zi atat din judetul Prahova cat si din tara.

Mai mult din Politic

Marcel Ciolacu a trimis o solicitare partidelor parlamentare de a adopta de urgenţă un Pact pentru Sănătate

redactie17/11/2020

Circul provocat de USR în Parlament: gesturi obscene, proteste, scandaluri și legi pentru companii

redactie17/11/2020

Violeta Alexandru: Statul a plătit 41,5% din salarii pentru 600.000 de români

redactie17/11/2020

Reacția liberalilor după decizia CCR în cazul lui Florin Iordache: Curtea a făcut, din nou, jocul politic al PSD

redactie17/11/2020

Ce s-a discutat la ultima ședință de la Cotroceni. Iohannis: Vom reconstrui tot sistemul sanitar din temelii

redactie17/11/2020

Nicuşor Dan: Nu mai există întârzieri în anchetele epidemiologice desfăşurate de către DSP București

redactie17/11/2020

StirilePH © 2019 - Toate drepturile rezervate.